Výhoda "pseudoanonymných" sociálnych sietí je, že absolútna drvivá väčšina ľudí proste nemá nič s Tvojím životom, takže keď Ti lezú na nervy, tak proste zavrieš kartu.
Takže: Nie, nemám neobľúbeného užívateľa, i keď o niektorých ľuďoch mám svoje pochybnosti. Ale veď predsa na internete nieje nič skutočné, že?
@depropex tie lieky ti urobili v hlave paranoidnú kokotnosť l1meho nemám ani vo friendoch tobôž aby som s ním dohadoval nejakú anketu... to že si vela ludí o tebe myslí že si kokot viem aj bez ankety nejakej (nezabudni mi napísať že to vieš aj o mne ešte že mi to nedáva nikto verejne najavo ako tebe ) ale ak si toto myslíš asi aj vieš že vela ludí by ta označilo
tak ako som sa nevyjadroval do temy o "najoblubenejsieho", tak sa nebudem ani sem ... stale mam nazor, ze taketo "rebricky" su 3,14covina na derivaciu zo 7x+25
prečítaj si ešte raz úvod.... ja ťa nehejtujem ale iba píšem svoj názor na tunajšie počínanie a keď to berieš ako hate tak si inteligenčnejšie na tom dosť zle
fuuu... už som to rozdýchala... takže, nevytváram si citové väzby (ani pozitívne a ani negatívne) na imaginárne postavičky bažiace po (akomkoľvek druhu) pozornosti
ak ma niekto zaujme, posuniem ho radšej do fázy reálneho človeka a kamoša, a keď mi niekoho názory sympatické nie sú, tak ho môžem akurát tak osrať a neriešiť
@depropex lebo... ono to fakt vyzerá akoby si vyhľadával konflikty a chcel by si, aby ti vykričali ako ťa nemajú radi. (aj keď v tomto prípade bola hodená rukavica ako prvá zo strany zakladateľa fóra, to chápem)
Ja sa fakt nejdem vyjadrovať. Viem, že by som nebol šťastný, keby tu niekto tagol mňa, preto nejdem ani ja tagovať nikoho. Nejdem robiť iným, čo nechcem aby robili mne.
to, že ti niekto nie je sympatický a nemáš ho rád je normálne. ver tomu, že je kopec takých, ktorí nemajú radi teba. a stále to je normálne. nemôžeš proste byť so všetkými kamoš bez toho, aby polovica tvojho správania nebola pretvárka.
a radšej dám niekomu najavo negatívny postoj, ako sa pretvarovať. nemusí to znamenať úmysel vyvolávať konflikty a hádky, len proste... obojstranne prospešná ignorácia.
@sugy ako to ma mrzí len som čakal, že sú tu chápavejší ľudia a vedia sa bez okolkov vyjadriť a vedia zniesť úprimnosť druhých ale zas som sa zmýlil...
@depropex aby sa nepovedalo prečo som ta linkol ty vieš dobre prečo. ale oživím ti pamät lebo si sa pod jednou fotkou choval ako primitívne hovado... a ked ťa človek upozorní ešte z neho sa snažíš urobiť kokota.. takže pre mňa si kokotom ostal ty a tým výlevom a odkazmi toho fejku s brezna si to iba zaklincoval.. @sugy1 si aj hádam spomínaš ktorá fota komentoval si že sa tam pod tým vytvorila pekná žumpa.. kto má zaujem pošlem mu do ts link nech si sám urobí obraz
"Rozhodol som sa hlavne kvôli skupinovej resp. rodinnej atmosfére ktorá tu vládne. Tiež by sa dala prirovnať ku tej školskej – Aj keď sa nie všetci dobre poznajú, vedia o sebe a rešpektujú sa."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ty "bez vaječný kokot" => to ma dostalo
Lebo tu nikoho nepoznám, tak dám teba a som zvedavý, aká diskusia sa v tomto fóre rozvinie
@l1me toto fakt nie je pekné. Tvoje ankety sa mi obvykle páčia. Ale to len preto, lebo sú založené na niečom peknom a pozitívnom. Toto nie je :/
Teda občas @matkatereza :/ (nič v zlom, ale... myslím že ľudí silou mocou presviedčať :/ )
Inak mi nevadí nikto ...
@depropex inak
A nebudem menovat inych, poviem len ze tych co sa hraju ze im cely birdz patri - @admin
@grietusha asi najhoršie byť birdzákom a nejako s tým ani nič nerobiť
ps : chudáci, spojte svoje dementné sily a ukážte čo vo vás je !
Takže: Nie, nemám neobľúbeného užívateľa, i keď o niektorých ľuďoch mám svoje pochybnosti. Ale veď predsa na internete nieje nič skutočné, že?
+ objavujem hranice svojej tolerancie...
tak toto je moc...
prečítaj si ešte raz úvod.... ja ťa nehejtujem ale iba píšem svoj názor na tunajšie počínanie a keď to berieš ako hate tak si inteligenčnejšie na tom dosť zle
ak ma niekto zaujme, posuniem ho radšej do fázy reálneho človeka a kamoša, a keď mi niekoho názory sympatické nie sú, tak ho môžem akurát tak osrať a neriešiť
hej len tvoja inteligencia sa moc nestretla s pochopením
a že zvrhlé potreby
dobre tu už reagovať nebudem, toto je moc na mňa
a keď niečo tak už len ts
@leilla už nebudem
@8
Ja sa fakt nejdem vyjadrovať. Viem, že by som nebol šťastný, keby tu niekto tagol mňa, preto nejdem ani ja tagovať nikoho. Nejdem robiť iným, čo nechcem aby robili mne.
to, že ti niekto nie je sympatický a nemáš ho rád je normálne. ver tomu, že je kopec takých, ktorí nemajú radi teba. a stále to je normálne. nemôžeš proste byť so všetkými kamoš bez toho, aby polovica tvojho správania nebola pretvárka.
a radšej dám niekomu najavo negatívny postoj, ako sa pretvarovať. nemusí to znamenať úmysel vyvolávať konflikty a hádky, len proste... obojstranne prospešná ignorácia.
@sugy1 tak si vsimaj moje reakcie, su spravila na to ze ma niekto niekde linkne
ale máš dobrý názor - nerob druhým čo nechceš aby robili tebe, osobne o uznávam
napr. sa mi páči, že @ladyfox , @barky , @poke , @grietusha , michaeldevega , mikki3012 to pochopili
Vedel by som viac ale to je skor z minulosti.
@l1me veď v pohode, ja nič zlé nepíšem
Ale myšlienka tohto fóra bola dobrá