No kedze som tripofobik tak... Ah boze fuj vygoogli si to ja nemozem to pre mna predstavuje celu skalu najne-veci ... (no a este pretiect je dost... Fu.. Neprijemne xD)
mne prvý koment pripomenul príhodu z majstrovstiev sveta v hokeji spred niekoľkých rokov, keď sme hrali finále proti rusku a pozerali sme to vonku na námestí. predné rady sedeli na zemi na dekách a jedli hranolky, vrátane mňa. zrazu sme dali gól, a chlapík sediaci predo mnou to tak prežíval, že zodvihol ruky s pivom, vylial ho okolo seba,prevalil sa na chrbát rovno do mojich hranoliek a len tam ležal, máčal sa v kečupe a kričal "gooool! GOOOOOOOOOL!"
tak odvedy neviem či sú mi nepríjemnejšie hranolky alebo hokej na námestí.
@as je to maxinalne ujebana fobia strach z dier alebo z gulatych predmetov alebo ovalnych dierovych veci je to uplne individualne gulatost to spaja a ak ti vygooglilo to co si myslim tak to nie je nic co sa na tele realne vytvara ja mam iba panicky strach uzkost busenie srdca a zavrat s pohladu na to
@pinkhero inac toto si moc neviem predstavit v reale, teda viem cca co to je podla googlu, ale vsak take veci ako na tych obrazkoch clovek nazivo predsa moc nevida, teda aspon ja som take humusy este nevidela, tak co ti normalne vlastne vyvolava tu fobiu, z takych beznych veci? a to mas cely zivot? Zaujimave to je
No a k teme, co ja viem, vsak mrte veci je neprijemnych. Obzvlast neprijemny je ten moment medzi narodenim a smrtou
@dead_doll ano ako mala som o tom mala dost huste nocne mory mozno preto mi to vzniklo neni to zaujimave je to strasne niekto sa kvoli tomu boji 5centoviek (ze mayben ..niekto spongie, obkladaciek, veci s gulickovym vzorom, odtokov, toho typka s popaleninami z elm street, stromov ktore vyzeraju ako ryza, bublinok na kave... Poznam aj holku co sa nevie dotknut retiazok alebo si nevie predstavit ponorit ruku do misky s hraskom
VSADE TO JEEE!!
@pinkhero kokos, to musi byt desivy zivot vsak to musis mat pomaly nonstop panicke stavy, kedze nejake perforovane veci su v podstate vsade a.. ale 5centoviek? Sak tie su hladke, ni? Alebo teda skor, aky tam je rozdiel medzi 5centovkami a ostatnymi mincami?
@dead_doll ale nie lebo to je par vybranych veci nie vsetko ono je to straaasne individualne nieco je uplne v pohode nieco absolutne vid mince to je ujebane nezmyselne proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mne prvý koment pripomenul príhodu z majstrovstiev sveta v hokeji spred niekoľkých rokov, keď sme hrali finále proti rusku a pozerali sme to vonku na námestí. predné rady sedeli na zemi na dekách a jedli hranolky, vrátane mňa. zrazu sme dali gól, a chlapík sediaci predo mnou to tak prežíval, že zodvihol ruky s pivom, vylial ho okolo seba,prevalil sa na chrbát rovno do mojich hranoliek a len tam ležal, máčal sa v kečupe a kričal "gooool! GOOOOOOOOOL!"
tak odvedy neviem či sú mi nepríjemnejšie hranolky alebo hokej na námestí.
No a k teme, co ja viem, vsak mrte veci je neprijemnych. Obzvlast neprijemny je ten moment medzi narodenim a smrtou
VSADE TO JEEE!!