ja som taký klasik asi:
Lanvin Eclat D’Arpege
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Chanel Coco Mademoiselle
Juicy Couture Viva la Juicy
ich tak striedam, podľa nálady, príležitosti a ročného obdobia. Neviem sa ani nejako rozhodnúť, ktorý mám najradšej, ale momentálne najviac používam Marca Jacobsa.
Lancome - tresor Midnight rose, la vie est belle (drzia dost dlho) a potom Felicity a Enigma od Oriflame (tiez maju skvelu vydrz na to ze su to toaletku) z Yves Rocher mam Vanile noire a ta je superdrziak ale rychlo splynie.
Som fanusik DG - light blue, moschino love love, nemam ich a na mne i slabo drzia. Tak isto slabo na mne drzi Nina i ked je to krasna vona.
Kedysi som sedem rokov pouzivala Bruna Banani - Pure Woman ale sprotivila sa mi
Chloe bola fajna, taká nežná a jemná
nejako som Mexx Black prestala používať, príde mi taká akčná vôňa, no na strednej som mala len ju a bola na nej pomaly závislá
a Prada Infusion d’Iris je tiež jedna z obľúbených, no to musím mať chuť z nej minúť
inak Moschino Pink Bouquet je moja najobľúbenejšia, vzhľadom nato, že mám rôzne druhy parfumov tak nedokážem povedať koľko vydrží pri sústavnom používaní
Elizabeth Arden Green Tea ♥ (ešte aj z toho si kupujem takmer vždy len fejky, ale mám vysokú spotrebu parfému a 20 € mesačne za zelenú vodičku mi nevonia)
Ono to možno ani nie je príjemná vôňa, podľa niektorých niečo medzi babičkou a hašlerkou, ale s inými sa cítim veľmi neprirodzene.
tom ford noir, gold amouague tá je bezkonkurenčná ... nuž čo aspoň nevoniam tuctovo, nehovorím sú voňavky najpredávanejšie veľmi dobré ale vonia nimi každý druhý a to je teda nie bohviečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
tie vone zboznujem :happy:
a proste pre tu dokonalu vonu takej... cistoty a luxusu
Lanvin Eclat D’Arpege
Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Chanel Coco Mademoiselle
Juicy Couture Viva la Juicy
ich tak striedam, podľa nálady, príležitosti a ročného obdobia. Neviem sa ani nejako rozhodnúť, ktorý mám najradšej, ale momentálne najviac používam Marca Jacobsa.
» www.parfums.sk/bruno-banani/br...
vôňa ktorá ma nikdy neomrzí
Lacoste Essential
Versace Eros
Som fanusik DG - light blue, moschino love love, nemam ich a na mne i slabo drzia. Tak isto slabo na mne drzi Nina i ked je to krasna vona.
Kedysi som sedem rokov pouzivala Bruna Banani - Pure Woman ale sprotivila sa mi
Escada-Cherry in the air
Versace Bright crystal
Srdca môjho šampion je i tak Cherry in the air, škoda ale, že nevydrží dlho.
Prada L´Eau Ambrée a Gaga Fame
nejako som Mexx Black prestala používať, príde mi taká akčná vôňa, no na strednej som mala len ju a bola na nej pomaly závislá
a Prada Infusion d’Iris je tiež jedna z obľúbených, no to musím mať chuť z nej minúť
inak Moschino Pink Bouquet je moja najobľúbenejšia, vzhľadom nato, že mám rôzne druhy parfumov tak nedokážem povedať koľko vydrží pri sústavnom používaní
toto milujem! a je to jediny zensky parfem, ktory som kedy nosila
Ono to možno ani nie je príjemná vôňa, podľa niektorých niečo medzi babičkou a hašlerkou, ale s inými sa cítim veľmi neprirodzene.