najlepšia fantasy trilogia aku som kedy čítala sú strážci času od Mariane Curleyovej či jak sa to volá....úžasné knihy ktoré strčia do vačku celého nudného ergaona...
ale samozrejme nedám dopustit ani na tolkienovu klasiku
asi tolkien, ale čítala som aj HP a temné hmoty, a samozrejme ten úžasný Twilight
Minulý rok som dostala knihu Nedokončené príbehy od Tolkiena, akýsi doplnok k Pánovi prsteňov, až vtedy som zistila, že Tolkien vlastne vymyslel akoby celý iný svet, jeho históriu a jazyky...
HP som kedysi zbožňovala , no už pár rokov ma to už nedrží...
A ku Twilightu, myslím si že je to dobrá kniha, nie úžasná, ale dobrá. Keď ktorá tínedžerka by mohla odolať dokonalému mužovi, ktorý skrýva temné tajomstvo a bojuje s tým, čo je (t.j. upír)? D No filmy ma, hmm, veľmi neoslovili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
jizva
nádraží perdido
a teraz čakám kým mi príde sandman, tak som zvedavá
ale samozrejme nedám dopustit ani na tolkienovu klasiku
@sweetstar čítal si aj Brisingr?
Minulý rok som dostala knihu Nedokončené príbehy od Tolkiena, akýsi doplnok k Pánovi prsteňov, až vtedy som zistila, že Tolkien vlastne vymyslel akoby celý iný svet, jeho históriu a jazyky...
HP som kedysi zbožňovala , no už pár rokov ma to už nedrží...
A ku Twilightu, myslím si že je to dobrá kniha, nie úžasná, ale dobrá. Keď ktorá tínedžerka by mohla odolať dokonalému mužovi, ktorý skrýva temné tajomstvo a bojuje s tým, čo je (t.j. upír)? D No filmy ma, hmm, veľmi neoslovili
@sasha91 súhlasím ohľadne Twilightu
@sweetstar prečo v možnostiach nie je nič od Sapkowského či Feista?
@krvaaa ktorého Sandmana si si objednala? lebo už som ich pár čítal
@cjubou lebo som pracoval s tým čo som čítal
tak si prečítaj Zaklínača - hoci je to štýlom o dosť odlišné od tých možností, alebo ma ešte napadol Juraj Červenák, skvelý slovenský autor
@lawey znie to zaujimavo
potom tak ako @divinatoire , veci od Miévilla
knihy Neila Gaimana (keď vyrastiem, budem Neil a nikto ma nepresvedčí o opaku)
keď upírina, tak Anne Rice a Poppy Z. Brite (miliónkrát díky @inkheart )
a z domácej scény jednoznačne Alexandra Pavelková
tak prajem pekné čítanie a pozeranie - tie kresby sú priam geniálne, ja som to čítal už dávno, asi si to zase niekedy požičiam