@sugy1 olalal slobodka a konflikt? na slobodke som bola minuly tyzden a na konflikte som mala byt v tejto chvili ale uz som na nich bola par raz takze prezije m
Nine inch nails... vôbec nie najlepšia...ale najoblúbenejšia a mne najbližšia.... a potom napr. tool, puscifer, APC, combichrist, archive, the cure, joy division, eisbrecher, vnv nation, emilie autumn, placebo etc. etc.
@66janica6 tak to sa v zlom okolí pohybuješ. z mojich kamarátov ich pozná takmer každý a čo stretávam ľudí, tak ich poznajú tiež. podľa mňa to je extrémne slávna kapela.
@grietusha tak to som fakt medzi zlymi ludmi lebo o nich nevie fakt absolutne nikto koho poznam. okrem kamaratky z BA. hraju vo viedni 4.9. a uz maju vypredane listky :/
mám viacero obľúbených kapiel ale tá naj je Nirvana... ale k tým naozaj obľúbeným patria rozhodne aj Rise Against, Foo Fighters, Paramore, Three Days Grace a 30 Seconds To Mars...
@66janica6 nebol drahý, myslím, že ma to nestálo viac ako 40 eur, nepamätám si už presne, kupovala som to vo februári. a na koncertoch zásadne nefotím, od toho sú platení fotografi a nie ja v dave
Už dlhšiu dobu sa u mňa na prvom mieste držia Avenged Sevenfold, aj keď už som ich nepočúvala hádam aj pol roka Predtým to boli Ill Nino. No skupiny, ktoré si vždy rada vypočujem sú aj Three Days Grace, Skillet, Lifehouse, Korn, 30stm, Disturbed, Hadouken, kľudne aj Portishead, Enigma, Genitorturers, Guano Apes, Perfect Circle, Shinedown,... Ale k Avenged Sevenfold prekypujem citmi, tak by som ich dala asi na prvé miesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
som nevedela ze ty takto
2. NIN
3. QOTSA
Potom este Project Pitchfork, In strict confidence. Mam rad aj metal ale neviem ho pocuvat fakt, ze furt
a inak k téme - moja obľúbená kapela je asi KISS (myslím že ich môžem počúvať stále a každý jeden song )
Nirvana
30 Seconds To Mars
♥♥♥
ale aj Rammstein
SK: eSPé, Nuda
@etelnair to si píš!
+ Nightwish
LINKIN PARK je najlepší