Aku ste mali najoblubenejsiu knihu ked ste boli detmi? ja som mala Dobrodruzstva troch mudrlantov- Vlado Bednar Precitala som ju asi 10 krat a mala som ju este aj v Tatrach(mam v nej peciatky z roznych Tatranskych chát a dokonca ju citam aj teraz
Mne mamka stale citala take tie Slovenske rozpravky.. "O hlupej zene" (neviem co mi tym chcela povedat ), Popolvar, Sol nad zlato a pod. .. A musim uznat ze niektore tie rozpravky sa mi pacia dodnes
myslim, ze to boli klasicke rozpravky od Dobsinskeho a Andersena... potom neskor Zuzanka, Pribeh o Kalifovi Bocianovi, ... hm... Trojruza, Finist - jasny sokol...
Meštek s dvoma grajciarikmi, to je taká veľká kniha plná rumunských rozprávok, na ostatné knihy si už nespomínam na názvy pretože boli všetky z knižnice ale pamätám si na obaly aj na obrázky...potom z obdobia ked som už chodila na základnú si pamätám knihy o troch pátračoch, tie som mala veľmi rada hlavne tajomstvo strašidelného zámku.
@klaudix to aj mne, ja amm doma 2 vidania, hned po tejto knihe som ich mala najradsej, niektore viem aj naspamat fakt, tie slovenske rozpravky maju nieco do seba
taká strašne stará kniha Dobšinského rozprávky, potom rovnako strašne stará kniha sedemmíľové čižmy, malého princa mi mama čítala, slovenské povesti, to boli také dve obrovské knihy, do teraz mi utkvela v pamäti jedna, kde syn vytrhol matke srdce, či tak nejako (spätne mi napadá, že mi chcel dať rodič asi nejaký morálny základ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
už je na tom dosť zle, ale ešte furt ju niekde mám
neviem, chcete aj ten obsah?
» www.google.sk/imgres?q=keby+s...
užasna kniha, prečítala osm ju tisic krat aj dnes by ma bavila
a vždy som fascinovane čítala krajinu Agord
potom ešte grécke, keltské, rímske báje a mýty
a ešte grimmovcov potom neskôr
a rozprávky tisíc a jednej noci
a ešte veľa ďalších vecí, to by bolo na dlho
ale toto je oficiálne prvá kniha, ktorú som prečítala sama: