Tak čo poviete máme na Slovensku dobré speváčky, alebo sa na speváčky iba hrajú? No ja si myslím že medzi tie najlepšie patria samozrejme: Jana Kirschner, Zuzana Smatanová a Tina. A čo vy aký máte názor na slovenskú pop music? Pa pa pa
Najlepšia slovenská speváčka je Sisa Sklovská.
Spieva v opere, no kto ju počul spievať Vyznanie od Gombitovej, musí mu byť jasné, že na slovensku asi nikoho podobného nemáme.
ale nie to bol joke, myslim si, že na slovnesku ne´mame speváčku, ktorá by mohla konkurovať zahraničným, či už spevom, marketingom alebo reprezentovanim seba samej
hmm janka Kirschner.. ta je fakt super... teraz s new stylom a image je uplne neprekonatelná... tina tá je v pohodke mám ju rada, a mne sa eśte páči taká zdenka predná... a ešte tá skupina čo robila sprievodnú pieseň pre SMT /Slovensko má talen/, no a smatanová... zo začiatku jej kariéry som ju zbožňovala.. no teraz akoby furt len o tom istom všetko bolo, piesne text... už sa mi to presto nejako nepáči...
Smatanová sa mi nepáči, aj keď zo začiatku sa dala. Tina je super, Zdenka Predná sa tiež dá. Jana Kirschner, v pohode. A ešte mám rada Katku Knechtovú.
ja som teda na Slovensku este dobru spevacku neobjavila..vsetko take rovnake, hlasy nic moc.. hovorte si, co chcete, ale porovnavat zo zahranicnymi spevackami sa to neda..
súhlas s @11 , všetko sú také "normálne" hlasy na 1 kopyto, na popík pre deti fajn, ale pre náročnejšieho poslucháča nič moc... teda hovorím o tých vyhypovaných speváčkach ktoré nonstop tlačia rádiá a hitparády (Smatanová a spol.)... aj keď musím uznať posledný album Jany Kirschner je krok správnym smerom.
Smatanová má niekoľko dobrých starších pesničiek, ale tým to zhasne. A nech mi niekto netvrdí že vie spievať - dvakrát som mala "šťastie" počuť ju naživo a nie, ďakujem, toto fakt nemusím...
Tina - neviem, nie je mi sympatická, ale počula som od nej tak jednu pesničku...
Kirschner sa celkom dá, ale stále to nie je nič čo by ma nadchýnalo...
S tou Sklovskou súhlasím, spieva výborne ale zase som od nej počula akurát to vyznanie...
A Schindlerka... ehm... hlas dobrý, ale čo som počula to cd veľký úspech nemalo... a mám na ňu nepríjemné spomienky, keď už niekto sľúbi že príde a zistí že nemôže (a nech mi netvrdí že to zistila v to ráno keďže to muselo byť dohodnuté už dlhšie), tak aspoň očakávam že mi to vopred oznámi a nie že nakoniec musíme od jej kamarátky dolovať informáciu že nepríde... :/
A celkovo mám asi radšej niektoré české speváčky než tie naše... (Lucie Bílá, Lucie Vondráčková...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Spieva v opere, no kto ju počul spievať Vyznanie od Gombitovej, musí mu byť jasné, že na slovensku asi nikoho podobného nemáme.
a Tina je podla mna super !!!
Videl som od nej len pár vecí v telke, ale pripadá mi to doslova nechutne ...
Stále hovorí ako je prirodzená, ale tie jej klipy sú tak vyumelkované a texty tak banálne ...
Tina - neviem, nie je mi sympatická, ale počula som od nej tak jednu pesničku...
Kirschner sa celkom dá, ale stále to nie je nič čo by ma nadchýnalo...
S tou Sklovskou súhlasím, spieva výborne ale zase som od nej počula akurát to vyznanie...
A Schindlerka... ehm... hlas dobrý, ale čo som počula to cd veľký úspech nemalo... a mám na ňu nepríjemné spomienky, keď už niekto sľúbi že príde a zistí že nemôže (a nech mi netvrdí že to zistila v to ráno keďže to muselo byť dohodnuté už dlhšie), tak aspoň očakávam že mi to vopred oznámi a nie že nakoniec musíme od jej kamarátky dolovať informáciu že nepríde... :/
A celkovo mám asi radšej niektoré české speváčky než tie naše... (Lucie Bílá, Lucie Vondráčková...)