nemám tv, ale reklamy štýlu @2 nejaká primitívna melódia, ktorá sa potom nedá dostať z hlavy - nemám tie reklamy rád a už z princípu by som si tie produkty nekúpil
a páčili sa mi reklamy na kofolu, na autá (veľakrát dobrý podmaz majú , a tie kreatívne sú fajn
uplne najviac je ked niekto na party alebo pod. vytiahne z kabelky aviváž -.-
alebo
pusťte to naplno moj učes to vydrži..
a oblubene nemam ..celkovo telku nekukam toto su tie ktore som zazrela dakedy ked som bola doma
hrozne mi idú na nervy tie vianočné od orange vysielané asi od začiatku októbra .... nepozerám TV toľko aby som vedela presne aké reklamy chodia ale tomuto som sa akosi vyhnúť nedalo všade to bolo
obľúbenú nemám, ale nejaký telekomunikačný operátor či na čo to bolo mal jedného času sériu reklám ladenú do takého mafiánskeho štýlu alá krstný otec ... tie sa mi páčili...
najviac ma irituje reklama na damske vložky Allways ultra, kde jej ukazuju rozkrok a hovoria aka je svieža a čista..fuj..a najlepsie su podla mna reklamy na COOP jednota, pretoze su vtipne a maju hlavu aj pätu
Uplne najotravnejsia je pre mna reklama na airways zuvacky kde akoze "trubia" a potom reklama na snickers..
inak sa mi celkom pacia reklamy pre coop aj teraz ta od viacerych vyrobcov na motiv soci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a páčili sa mi reklamy na kofolu, na autá (veľakrát dobrý podmaz majú , a tie kreatívne sú fajn
» www.videacesky.cz/reklamy-reklamn...
alebo
pusťte to naplno moj učes to vydrži..
a oblubene nemam ..celkovo telku nekukam toto su tie ktore som zazrela dakedy ked som bola doma
obľúbenú nemám, ale nejaký telekomunikačný operátor či na čo to bolo mal jedného času sériu reklám ladenú do takého mafiánskeho štýlu alá krstný otec ... tie sa mi páčili...
inak sa mi celkom pacia reklamy pre coop aj teraz ta od viacerych vyrobcov na motiv soci
na toto nezabudnem nikdy