z ktorého servera sa vám najrýchlejšie sťahuje??(napr. uloz.to,czshare a pod) kde je to najmenej obmedzené?? dávnejšie som stahoval cez czshare filmy ale uz aj tam je to dosť obmedzené...torrent nechcem
kazda jedna sharovacia sluzba obmedzuje rychlost stahovania pre free uzivatelov, zvasca idu do 300 kB/s. To, ze ti to raz ide pomalsie, inokedy rychlejsie zavisi aj od toho kolko ludi v danu chvilu stahuje. Po zaplateni sa samozrejme rychlost zvysi, ale je tiez kolisava. Zvacsa kazda sharovacia sluzba disponuje aj vlastnym softom na stahovanie, kde si vies nastavit pocet vlakien tzn. stiahnes subor rychlejsie ako keby si ho stahoval cez prehliadac. Ak vsak stahujes free aj tu maju vlakna svoje opodstatnenie a teda relativne stiahnes subor rychlejsie. Nie kazdy to vsak takto robi.
Takze polemizovat z kadial sa stahuje rychlejsie je hlupost. Plus minus to je to iste. Po zaplateni uvidis vyrazny rozdiel medzi poskytovatelmi. Skor je dolezite akym obsahom dana sluzba disponuje. Nie je vsade vsetko.
Ja pouzivam czshare - platenu verziu. Za menej penazi dostanem velky objem dat, rychlost je v pohode. Jedina nevyhoda je, ze novsie veci sa tu objavuju neskorsie ako u konkurencie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Takze polemizovat z kadial sa stahuje rychlejsie je hlupost. Plus minus to je to iste. Po zaplateni uvidis vyrazny rozdiel medzi poskytovatelmi. Skor je dolezite akym obsahom dana sluzba disponuje. Nie je vsade vsetko.
Ja pouzivam czshare - platenu verziu. Za menej penazi dostanem velky objem dat, rychlost je v pohode. Jedina nevyhoda je, ze novsie veci sa tu objavuju neskorsie ako u konkurencie.
free asi fastshare.cz, ale len semtam, keď hodí slušnú rýchlosť