Čakám, kedy tu niekto založí podobnú tému o SG, ja natešene zvolám, že konečne téma pre mňa, len aby som trepla meno na spôsob Anubisa, Kawanagha či Bra'taca
@jerometoucanrainbow a Lord Zippy!
(ale pri všetkej vážnosti, henten nie, byť pacifistickým polyglotom je síce obdivuhodné, ale moje zrakové bunky to neoceňujú
snow by bol super ale je strašný mumák(hlavne ten herec)... a v knihe je omnoho echtovnejší
a inak lord Baelish aj napriek tomu hroznému fúzu a tomu že je taký hájzel...ale je strašne super!
a Shae je mocne krásna a chcem šaty ako má ona!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
tota blondina, mamka tych drakov je strasne pekna
Sandor Clegane
Theon Greyjoy
Inych si ani neviem predstavit
A co sa tyka zenskeho obsadenia tak ten zoznam by bol moc dlhy na birdz
End of discussion.
Potom dllllho nic, ale v poslednej dobe sa mi paci Oberyn. A Tyrion ma nieco do seba as well.
Z dam mlada Tyrellova a herecka, ktora stvarnuje Brienne, je v civile imho uplne krasna, v brneni samozrejme pomenej.
alebo Unas bol fešák a aj Sokar mal niečo do seba
mne sa najviac páči Rose Leslie (Ygritte) a črtami tváre Maisie Williams (Arya), tá bude o pár rokov strašný kus.
No a z chlapov... no chcel by som vyzerať ako Pedro Pascal (Oberyn)
(ale pri všetkej vážnosti, henten nie, byť pacifistickým polyglotom je síce obdivuhodné, ale moje zrakové bunky to neoceňujú
a inac jon snow a rob stark a zo zenskych margaery a ygritte
bitch please
vam to musi dobre jebat na tie gebule s tym spoilovanim.
aj keď vôbec nebola v knihách
ale bola strašne pekná
a inak lord Baelish aj napriek tomu hroznému fúzu a tomu že je taký hájzel...ale je strašne super!
a Shae je mocne krásna a chcem šaty ako má ona!
/aka som zase oneskorena, o cely rok jeden /
Jon Snow, ten vyzerá úplne super a Cersei je pekná, keby nebola taká krava
a zo žien je moja srdcovka Ygritte
pridávam sa k oneskorencom
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a zo žien klasicky kedže ich tam ani dákych atraktívnych nie je tak ...