@thegoodlucy ale keď si zebereš filmové spracovanie draculu je aj dosť srandovné hlavne ten začiatok...som videla ten s Garrym Oldmanom
a ale aj tieto nové majú čosi do seba som bola s kamaratkou na twilighte asi an dvojke? neviem envyznam sa v tom...a ona sa zdrbala z motorky , ludia okolo pomaly slzy v očiach a ja som schytala zachvat smiechu pototm prišlo aj vzrúšo keď začalo niekolko ludí do mňa pičovať
Mne je Twilight na smiech preto, lebo je to na mňa až príliš sladučké, precukrované, atď... ale TVD, to je už niečo tam je aspoň vzrúšo, je to novodobé
no mne sa vždy páčil Damon viac ako Štefan ale tak v poslednej dobe som nejako mimo aj z Klausa a vždy mi bol sympatický aj Elijah hmmm...ale tak Damon je top.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tento - robko !
oný Bram Stoker by v hrobe rotoval keby o tychto veciach vedel čo sa dneska dejú
na Stokera sa vykašli... ten asi nevedel, čo je sranda a vzrúšo
a ale aj tieto nové majú čosi do seba som bola s kamaratkou na twilighte asi an dvojke? neviem envyznam sa v tom...a ona sa zdrbala z motorky , ludia okolo pomaly slzy v očiach a ja som schytala zachvat smiechu pototm prišlo aj vzrúšo keď začalo niekolko ludí do mňa pičovať
Mne je Twilight na smiech preto, lebo je to na mňa až príliš sladučké, precukrované, atď... ale TVD, to je už niečo tam je aspoň vzrúšo, je to novodobé
keď oni sú tak sexy
@mm47
jednoznačne!!!
Žiadny blbí Twilight!
Ale nič v zlom, proti nikomu!
Môj názor!
a kto iný má také debilné nápady?