Ktorý film je pre vás osobne najväčší prepadák?? Co sa týka deju, abo spracovania..(potrebujem spraviť kritickú reflexiu na dáky film, v ktorom sa bude dať nad čím pozastavovať) ..
posledny asterix a obelix, same zvratky ale to je prve co mi napadlo naslo by sa aj horsie... teraz mi napadol navrat do domu hrozy, to bol cisty vysmech a tak dalej..
PRe mňa bol prepadák jednoznačne film kluci to chtej taky... a pořád - bola to úplna volonina ktorá nemala ani pätu ani hlavu - jednoducho 0%. A o filme HOuse of the dead - už ani nehovorím - mieto krvy tam pužívali kečup
tazko povedat, ja vacsinou take filmy, ktore vyzeraju byt ako prepadaky, nesledujem
ale patria tam napriklad stvrte a piate (niekedy uz druhe a tretie) pokracovania uspesnych filmov
alebo jeden z tych americkych thrillerov, kde utocia zmutovane osy/potkany/muchy/krokodily/mravce v lietadle/autobuse/pokojnom mestecku
no a mnohe ine.. najma tie, ktore su divakmi prilis ocakavane a nakoniec sa z toho vykluje riadna somarina.. ale sorry, ziadny konkretny tip ti asi neviem dat
noo podla mna suu totalne prepadaky vsetky filmy "z pera" rosamundy pilcherovej.. pak vsetky americke koniny ako spominal Tikalok... aa konkreetne?? netusiim.. skuus kuknuut na nete.. kto ziiskal zlatuu malinu..a realizuj sa
Naopak film ktorý ma v poslednom čase zaujal svojou temou a nie spracovanim bol film darwinove ceny (ale nejak tak sa to volalo) Derwinove ceny - je to vlastne ocenenie za najzvláštnejšiu smrť - výherca sa vyberá každy rok. Ked o tom chcete veciet viac tak si vygooglite si the darwin awards.
a najvecsi...hmm, tak to si nespomeniem, ako ide o ten rozdiel, ze clovek ocakava kvalitu, a nakoniec je to krachovina, a potom su lacne filmy beckove, ktore uz vopred tusime, ze su prepadaky
mozno za prepadaky este povazovat posledne filmy s jenifer aniston, co som si vsimla, tkae o nicom filmy, a velke halo, mala by si ta herecka dat pauzicku, na nicole kidman proste nema
Proces:-!(sfilmovana kniha F.Kafka) akoze minuly rok sme to pozerali na slovencine a bol to asi najhorsi film aky som v zivote videla...potom asi Oskar a Jozefina
Najväčší prepadák bol hostel!!!! Bože, to bola riadna somarina, dej o ničom a tiež aj zápletka. Neviem, prečo to nazvali hororom a keď už tak, tak by ho mali nazývať úbohý horor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale patria tam napriklad stvrte a piate (niekedy uz druhe a tretie) pokracovania uspesnych filmov
alebo jeden z tych americkych thrillerov, kde utocia zmutovane osy/potkany/muchy/krokodily/mravce v lietadle/autobuse/pokojnom mestecku
no a mnohe ine.. najma tie, ktore su divakmi prilis ocakavane a nakoniec sa z toho vykluje riadna somarina.. ale sorry, ziadny konkretny tip ti asi neviem dat
mozno za prepadaky este povazovat posledne filmy s jenifer aniston, co som si vsimla, tkae o nicom filmy, a velke halo, mala by si ta herecka dat pauzicku, na nicole kidman proste nema
skor je to film, ktory nie je urceny pre siroke publikum
a ken park bol dost o nicom to beriem...
a podla mna najhorsi? matrix reloaded je na prvom mieste...
Dalej nemusim americke filmy kde opica hra hokej,skejtuje,pes je majster futbalovej ligy volejbalista a boh vie este co
Dalsie prepadaky z kinematografie tejto nemenovanej krajiny su horory...hory maju oci,pach krvy,hostel no proste to vaalaju XDD
a suhlasim s tym ze najvecsi hriech aky mohli televizie kedy urobit bol ze zaradili Rosamunde Pilcerovuu do hlavneho vysielacieho casu...
cize hovadin je dost...staci si len vybrat
ale najhorsi je predsa stale Plan 9 from outer space od Eda Wooda
inak tiez si myslim ze filmy od Pilcher.a este Anakonda! ten film bol zufaly..