Kedy ste mali najväčší strach? u mňa to bolo keď sme boli stanovať a vonku v noci boli počuť dosť hlasné zvuky akéhosi zvieraťa.. tá oblasť je bohatá na medvede vtedy mi šlo doslova srdce vyskočiť z hrude
Mám rovnaký zážitok,až na to že tam medvede neboli,a tie zvuky boli FAKT divné,v noci v hustom lese,a dooosť som sa bál,a nie len ja Ale či to bol najväčší strach to neviem
neviem...asi ked sme mali havárku...alebo šikovná Laurika piekla len plynom..asi pol hodinu...potom sme tozcitili vo vedlajsej izbe...až v tedy ....alebo ked mal moj pes oko celé modré...vyskočil z okna, alebo keď sme išli po Blavy a @ladyofcarnage skoro zrazila električka rýchlosťou asi pol kilometra za hodinu ale viac vystrašený bol ten vodič
Keď nás s úmyslom zbiť alebo prizabiť naháňa jeden starý nabúchaný fúzatý psychopat, minule pred nami zaflekoval s autom a to bola trauma, neuveritelne som šprintoval a minuly rok na nas čakal za autom a skoro chytil kamoša, naozaj pár cm.....
a je to všetko pravda, a ide po nás len za to že kamoš mu pár krát ( asi 20) jebol nejakú blatovú gulu alebo čo bolo po ruke, alebo po ňom vykrikovali, to je sranda, lenže on je vážne mimoriadne nebezpečný, aj nás fotil a barz jako nas ste chytiť, je to dlhý príbeh
Najvacsi strach v zivote som mal a to nezabudnem nikdy .... ked
Isili sme s kamaratom zbierat plechovky koli reciklacii.... A sli sme na take pozabudnute miesto v Trnave
(pre trnavcanov ako je cyklisticky park pri stanici tak hlboko v nom nalavo boli kedysi take kriky potom to tam vysekali a bol to ako taky maly les.... z druhej strany su kolajnice)
Tam tych plechoviek bola plna prdel. V strede toho maleho dalo by sa povedat lesika mali bezdomovci svoje provizorne pribytky.... Nebali sme sa ich oni tam boli uz vyse roka a nikomu nic nerobili takze poho..... kym sme nezistili, ze nejaki vandali im tie pribytky znicili.....
A ako naschval bezdomovci sa akurat vratili a mysleli si, ze sme to my. Jeden vytiahol noz.
Prisaham bohu vtedy slo o zivot.... S kamosom sme sa rozutekali na kolajnice lebo opacnym smerom to neslo boli styria. Utekali sme po kolajniciach (keby vybehol vlak mame smolu) a jeden z nich nas nahanal ti ostatni asi nevladali....
Vtedy sme bezali jak o zivot a cez kolaje sme sa dostali na zeleznicnu ale nevedeli sme z tej strany, ze ako sa odtial dostat.... potom nas tam zacal nahanat na bicykli nejaky dedo mi v panike sme utekali aj pred nim
Ked nas dohnal pohrozil nam ze tu nemame co robit nech vypadneme.... bez namietok sme sa opytali kadial a odisli sme za nami este nieco hucal......
No ako bolo to fakt hrozne. A vtedy som mal o 40 kilo viac jak dnes takze pre mna to bolo doslova na infarkt este + horucava jak svina a sialeny maniak s nozom za chrbtom.
@Fxx no my sme deň predtým robili ryby na plechu a ostala na ňom masť..a keď sme sa ráno zobudili tak bolo z toho odjedené (stopy laby).. ale bol to len dáky malý tvor
Na minuloročnom bikemaratóne v Súľove keď ti v zjazde zlyhali brzdy a v tej rýchlosti si napáralo do krovia. Najhoršie boli tie sekundy, keď si ležala v blate na zemi a ani si sa nepohla. Vtedy som okrem strachu pociťoval zúfalstvo, bezmocnosť, hnev... Skúsiš to ešte raz urobiť, tak si ma nepraj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
zažila som "pár" stresujúcich momentov
a je to všetko pravda, a ide po nás len za to že kamoš mu pár krát ( asi 20) jebol nejakú blatovú gulu alebo čo bolo po ruke, alebo po ňom vykrikovali, to je sranda, lenže on je vážne mimoriadne nebezpečný, aj nás fotil a barz jako nas ste chytiť, je to dlhý príbeh
Isili sme s kamaratom zbierat plechovky koli reciklacii.... A sli sme na take pozabudnute miesto v Trnave
(pre trnavcanov ako je cyklisticky park pri stanici tak hlboko v nom nalavo boli kedysi take kriky potom to tam vysekali a bol to ako taky maly les.... z druhej strany su kolajnice)
Tam tych plechoviek bola plna prdel. V strede toho maleho dalo by sa povedat lesika mali bezdomovci svoje provizorne pribytky.... Nebali sme sa ich oni tam boli uz vyse roka a nikomu nic nerobili takze poho..... kym sme nezistili, ze nejaki vandali im tie pribytky znicili.....
A ako naschval bezdomovci sa akurat vratili a mysleli si, ze sme to my. Jeden vytiahol noz.
Prisaham bohu vtedy slo o zivot.... S kamosom sme sa rozutekali na kolajnice lebo opacnym smerom to neslo boli styria. Utekali sme po kolajniciach (keby vybehol vlak mame smolu) a jeden z nich nas nahanal ti ostatni asi nevladali....
Vtedy sme bezali jak o zivot a cez kolaje sme sa dostali na zeleznicnu ale nevedeli sme z tej strany, ze ako sa odtial dostat.... potom nas tam zacal nahanat na bicykli nejaky dedo mi v panike sme utekali aj pred nim
Ked nas dohnal pohrozil nam ze tu nemame co robit nech vypadneme.... bez namietok sme sa opytali kadial a odisli sme za nami este nieco hucal......
No ako bolo to fakt hrozne. A vtedy som mal o 40 kilo viac jak dnes takze pre mna to bolo doslova na infarkt este + horucava jak svina a sialeny maniak s nozom za chrbtom.