@kosmiklove nevieš si predstaviť...ešte k tomu býva v malej dedinke, kde staré babky nemajú čo rozoberať....ach, to bola ich téma č. 1 minimálne polroka..
@transplantovana tak zas ja by som takého nechcela, konkrétne ja ako som tu už vlastne naznačila, našla o 13 rokov staršieho a ide o to, že neni ako úplne decko čo je pre mna podstatné ale zas neni ani vyspelý tak ako by mal byť v tridsiatke
@nobile ... no lebo my sme akože spolu boli asi aj mesiac, len sme sa videli ten jeden deň ... ostatné telefonáty .. proste odveci a aj som ho mala rada, lenže ... každý do mňa jebal .. že nie som kompletná a doňho , že je pedofil, tak sme to ukončili
a žiadna one night ... to nebolo o sexe .. ani náhodou ...
@nobile no ja viem .. ale aspoň mám spomienky divné .. také rada zbieram .. aj tak to nebolo to najdivnejšie čo sa mi stalo.. takže .. a aspoň sa zdravíme, takže v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
... "If U're a slut, U don't have to call yourself a pony" ...U don't have to feel the shame. U're just ordinary girl !
...Hell Yeah, they were disgusting ! ...
a žiadna one night ... to nebolo o sexe .. ani náhodou ...
A osobne 8-ročný...