@malapohroma teraz mi to tu vadí.. lebo je to tu všetko na jedno kopyto... lucia toto povedala na fxx-a a potom hento... atď atď a to sa opakuje dookola. ale aspoň sú z toho újeby
@mm47 ja beriem len pozostatky po popolceku... tak mi napadlo: @popolcek co znamena "nagelovat" vlasy?? vysvetlite mi to niekto! @mielikki ty nevies? ...tolko zavinacov som sem dala... @sardinka@treska
ale nie, zase najvacsia to nebola...ale je to sranda. najvacsia neviem ktora je. asi moje blogy. touto cestou by som vas chcel pozvat k citaniu mojich zabavnych blogov.
Jeden profesor si tu nejako vyhľadal môjho spolužiaka , doteraz nikto nevie ako to spravil, lebo tu má úplne iný nick , ktorý inde ani nepoužíva a pridal si ho na icq. Divné
ked sem dojde @love4ever tak neviem co to je za zvlastny druh noveho pocitu, ktory vznika prelinanim sa vsetkych najtazsich temnych kliatob a smiechu, ktory urcite poznate - vznika napr. pozeranim FAIL! obrazkov...
@delpurr (ach) pocuwaj daj mi uz konecne pokoj. tym nexcem powedat ze nemas pisat do diskusii ale ked uz howoris o mne taq aspon nedawaj zawinac pred moj nick nech mi zbitocne nespamujes moj birdz.
ked citam pomaly kazdii tyzden, ako ludom nefunguju veci na webkach...to aspon dokazuje to co si myslim uz dlhsii cas......a tvrdia to aj dalsii ludia....
zažívam ich tu na birdzi dennodenne, obuvaju sa tu do mňa aj teraz je tu jeden a poučujú a poučujú, a ja na nich seriem a seriem...........nech si od závisti odhryznu aj spodnu peru, hehehhe
Alebo ked som si s kamaratom robili prdel z roznych birdzovskych for. Alebo ked vidim, ako si tu niekto zaklada 10 nickov a potom si z roznych nickov pise sam sebe na webku atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
a mam zase posrany den
ty máš teda nízky prah vytočenia:d
a odvtedy sa tu zabávame každý deň
ja mám dosť iné vyjadrovanie ako ona....
@malapohroma
berieš všetko smrteľne vážne...smile please!
tak ale...niektoré ankety a diskusie sú také trápne, až sú smiešne...tak asi tie...
no a aby som nezabudla, pán @n0win0u tiež stojí za to!
mne vadia 14-ročné 20-ročné deti xD
@love4ever malapohroma to vystihla dokonale.....
Aspoň na tú si najlepšie pamätám. =D
ja sa na nix bawim
a @popolceku
@mm47 lebo ma zaujima, ci mam hladat tu baranicu!
lebo ju chytim ze jej hebku baranicu a unesem prec od vas
No neviem ci by sa ti take gelovanie lubilo ale preistotu pohladaj
od nas? ona bez nas nepojde! .... !!!!! kde mas @popolcek ?! potrebujem to vediet!
Ale pojde aj bez vas ked uvidi moje bielko a zily co jej ponuknete vy?
Preco to chces tak vediet , ved maj s trpenie slecna
ale nie, zase najvacsia to nebola...ale je to sranda. najvacsia neviem ktora je. asi moje blogy. touto cestou by som vas chcel pozvat k citaniu mojich zabavnych blogov.
Jeden profesor si tu nejako vyhľadal môjho spolužiaka , doteraz nikto nevie ako to spravil, lebo tu má úplne iný nick , ktorý inde ani nepoužíva a pridal si ho na icq. Divné
Možno to, ako vznikol Fiiha
filip
Alebo ked som si s kamaratom robili prdel z roznych birdzovskych for. Alebo ked vidim, ako si tu niekto zaklada 10 nickov a potom si z roznych nickov pise sam sebe na webku atd...
no, ty sa tváriš ako nejaká 20-tka:d