@ahajj Zas tak čierne by som to nevidel. Van Persie tiež mal potenciál stať sa TOP hráčom a dlhé sezóny nič. Kvitnúť začal až minulú sezónu a túto ide na rekord Walcott ma len 22 rokov, supertalent Messiho nemá, ale TOP hráč sa z neho stane, tým som si sto pro istý.
@useless no theova hlavná prednosť je rýchlosť, z môjho pohladu viac šprintér ako futbalista...a s vekom bude práve tú rýchlosť už len strácať a bude musieť tomu prispôsobiť svoju hru (čo neverím že dokáže).
čo sa týka napríklad messiho tiež si nemyslím že bude top trieda napríklad v 30 rokoch...ale top úroveň už dosiahol tak to je jedno. theo je jeden z tých večných anglických talentov.
robina brzdili zranenia a vždy to bol kvalitný futbalista, a hlavne je 5x viac technický ako theo ktorý len loptu ťahá šprintom po čiare.
@ahajj je to podpriemerne ale nic to nemeni na tom ze niekto kto kope do lopty zarobi obrovske prachy, zatial co niekto kdo denne zachranuje ludi niejaky obycajny plat...
@chevro u gotzeho aj hazarda bude zaujímavé kam budú sledovať ich ďalšie kroky. oboch čaká v krátkej dobe prestup do nejakého veľkého klubu...môj tip hazard - arsenal, gotze - real madrid...ale oboch by som rád videl v liverpoole.
@chevro no veru hazard by bol super výmena, hlavne keď vedenie bolo schopné vysoliť obrovskú čiastku za hendersona či carolla (megakopyto!) tak za hazarda by to nemal byť problém.
lenže sám hazard spomínal že by mu vyhovoval najviac arsenal...bude ich treba preplatiť.
@ahajj aj Škrtel svojho času vravel že chce do Arsenalu a mesiac na to šiel do Livepoolu! No, ale hej, niektoré posily posledné sú dosť nepodarky, hlavne tých 35mega za Carrolla sú docela vyhodené peniaze zjavne.
wilshere podľa mňa, pretože na poste kde predtým nehrával dokázal zatieniť dokonca C. Fabregasa... hráva s neuveriteľnou rozvahou a je navyše mladší ako hráč č. 2
č. 2 je pre mňa Hazard, pretože je to suverénne najdôležitejší hráč pre Lille, titul vybojovali predovšetkým vďaka nemu A teraz sa im tiež celkom darí
@tomas71 wilshere ma práve trochu sklamal v tom že som čakal že z neho bude AM, a nakoniec je z neho taký CM/DM...kde si myslím že je ho trocha škoda aj keď tam hrá perfektne.
hazard je isto super hráč, ale myslím že dosť výrazne svoje kluby ťahajú aj Gotze, Neymar (aj keď to je podľa mňa robinho číslo 2), či Marco Reus.
uvidíme za akú sumičku prestúpi hazard či gotze, asi ani jeden nepôjde pod 30 mil eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja som síce dal jacka ale to skôr kvôli tomu že v ňom po gerrardovi vidím konečne ďalšieho svetového hráča v drese anglicka.
inak objektívne by som zvolil Gotzeho, mladí nemci idú!
čo sa týka napríklad messiho tiež si nemyslím že bude top trieda napríklad v 30 rokoch...ale top úroveň už dosiahol tak to je jedno. theo je jeden z tých večných anglických talentov.
robina brzdili zranenia a vždy to bol kvalitný futbalista, a hlavne je 5x viac technický ako theo ktorý len loptu ťahá šprintom po čiare.
čakal som na nejaký takýto debilný komentár od intoša.
No a z týchto možností som sa rozhodoval medzi Götzem a Hazardom.
lenže sám hazard spomínal že by mu vyhovoval najviac arsenal...bude ich treba preplatiť.
č. 2 je pre mňa Hazard, pretože je to suverénne najdôležitejší hráč pre Lille, titul vybojovali predovšetkým vďaka nemu A teraz sa im tiež celkom darí
hazard je isto super hráč, ale myslím že dosť výrazne svoje kluby ťahajú aj Gotze, Neymar (aj keď to je podľa mňa robinho číslo 2), či Marco Reus.
uvidíme za akú sumičku prestúpi hazard či gotze, asi ani jeden nepôjde pod 30 mil eur.