The way I see it there's two types of people, those who spend their lives trying to build a future and those who spend their lives trying to rebuild the past.
V poslednej dobe príliš premýšlam o minulosti a o všetkých svojích nesprávnych rozhodnutiach vďaka ktorým som sa dostal do situácie v ktorej som teraz. Často rozoberám svoje spomienky a vymýšlam si rôzne scenáre ako by mohli pokračovať.
Neviem to zmerať dáko, ale každopádne môžem s istotou povedať, že na minulosť a prítomnosť myslím viac, než je potrebné, a vnímam to ako problém, na ktorého riešení sa snažím cielene pracovať
tak ja som človek s mottom: dáko bolo, dáko bude, ale rozmýšlam samozrejme aj nad budúcnosťou, takisto aj niektoré pekné okamžiky z minulosti si pripomeniem, ale najviac žijem v pritomnosti
mam to tak rozdelene, ze rano rozmyslam nad buducnostou (hoci najma takou blizkou, par dni/tyzdnov), potom cez den normalne zijem a vecer spominam a myslim na minulost (co ma potom aj uspi )
Na minulost uz skoro vobec. Snazim sa zit v pritomnosti ale obcas zabludim do planovania alebo snivania o buducnosti. Kazdopadne z normalneho zivota sa to neda uplne odstranit. Napr. v nedelu idem na krstiny a ked nad tym premyslam tak myslim na buducnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov