jennifers body, ani som to nedokukala a to je u mňa čo povedať
a potom jedno čo mi pustil @unspoken taká twisted rozprávka, kde hrala napr. Natalie Portman a hlavný hrdina ufaklil penis minotaurovi a zavesil si ho na krk....to bolo....nechutné celé
Mňa ako prvé tiež napadlo Requiem, bolo to trochu psycho, ale celková myšlienka bola dobrá A vyššie spomínaná Amélia je supeer, aj keď možno spracovaná inak, ako sme zvyknutí
Okrem týchto psycho filmy nepozerám našťastie.. až na pár horrorov, ale tie som už vytesnila z pamäte
@40 aa ešte ma napadlo- Hrôza domu slnečníc 2, mal to byť "horror" nadväzujúci na 1dnotku, ale bola to blbosť s erotickými vsuvkami na upútanie pozornosti.. strašil ich tam strašiak do poľa čo sa hýbal
Side Effects, The Perfect Host, The Uninvited, Imaginarium Dr. Parnassa, Sleuth, Donnie Darko a Requiem for a Dream tiež, a v trochu inom zmysle aj Perfect Sense a Dorian Gray
.....asi by som mala obmedziť psycho filmy
@shiki Sinister som tiež videla..brutál..týždeň som nespala poriadne a ešte mi aj sestra šoky robila každý večer.. stále ma strašila odnekiaľ proste vybehla atď že to je upozornenie od nej, že nemám nabudúce pozerať už také filmy :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
alebo úryvky Rosamundy Pilcherovej
a potom jedno čo mi pustil @unspoken taká twisted rozprávka, kde hrala napr. Natalie Portman a hlavný hrdina ufaklil penis minotaurovi a zavesil si ho na krk....to bolo....nechutné celé
a ešte jeden ale to som sa odvážila iba na trailer
a teraz sledujem American horror story, a niektoré časti mi prídu tiež psycho
alebo Saw, ale tak to je už niečo iné
a inak bolo ich tak veĺa že bez špecifikovaného žánru sa mi nechce vypisovať
inak @husky jak sa volal ten fim čo si mi o ňom hovoril?
ani nie psycho ale iny ako ostatne
Okrem týchto psycho filmy nepozerám našťastie.. až na pár horrorov, ale tie som už vytesnila z pamäte
.....asi by som mala obmedziť psycho filmy
8)
+ dvojka a nula