mam ich dost .. ale asi najviac sa mi zapisalo (kedze to bolo tragicke, melodramaticke ... az to skoro hnalo do hysterie) "vezmi si ma prosim" ... to je urcite to, co tuzim pocut po mojej vete "myslim, ze my dvaja nemame buducnost" .. a to je uz ale cierny humor .. ale vo vseobecnosti su muzi v mojom okoli zabavni .. a nie v negativnom slova zmysle naposledy ma pobavilo "Zuzana, budeme mat spolu deti?" ale hlbku toho humoru pochopia len zainteresovani, ktori maju mimochodom priserny vkus na detske mena ak ho vezmem za slovo , moje dieta .. pardon nase .. bude neuroticke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
"Preco? Lebo si jebnuta!"
máš pravdu, miláčik
kúpim ti to, miláčik
"Aha, ten spodný letí nižšie!"
Ale.. nemyslite si, že je môj otec dáky imbecil ... Len máme občas v rodine také.. genetické skraty, čo sa z času na čas musia nútene prejaviť.
ON: Netreba. Moje šnúrky vždy vedia, kam chcem ísť.
Ona : Vymasti mi prosím pekáč.
On : Tu a teraz, veď sú tu deti.
Prvý: Ona mi vraví "prečo ja sa s tebou vlastne bavím?!" a ja jej vravím ,že neviem , to by mala ona vedieť...ale fakt neviem prečo...
Druhý: Ale vieš prečo...zvieratká sú cute.