záleži od produktu, a neda sa to presne určiť lebo kvalita niektorych veci môže byť podhodnotena alebo naopak, zaleži od práve aktualnej cenovej politiky obchodu nemusi to odražať skutočny stav veci.
Z týchto uvedených jedine nakupujem v Tescu... príapdne este Kaufland je prijatelný...
ale LIDL??? Každý okolo hovorí jaké je LIDL super, a j tu hlasujete zanho, ale podla prieskumu su v LIDL-u možno najlacnejsie ceny, no NAJMENEJ KVALITNE POTRAVINY!!!
Nehovorím že v TESCU su nejaké BIO, ale v LIDL žerete fakt hovná, ...
Tam by som nenakupoval nikdy, a je jedno že je tam 2 litrová kola za 19 centov...
zalezi ake potraviny chcem nakupit v lidli je dost bordelu, ale niektore veci sa fakt oplatia napriklad a su dobrej kvality... tesco co ma svoju znacku mnohe veci su fakt kvalitne... tusim billa ma dobre maso... a jednota najviac slovenskych vyrobkov... tak si vyber.
ale zaujimave je, ze terno/tempo je lacnejsie ako klasicke, male jednoty a hlavne tie na dedinach
@warhawk ty kde zijes? potraviny z lidlu, a nielen potraviny ale aj kozmeticke vyrobky, pravidelne vychadzaju v roznych testoch ako jedny z najkvalitnejsich.
v kazdom obchode najdes sracky, aj v lidli, ale ak si to vies vytriedit a vies citat aj zadne stranky obalu, tak lidl je jednoznacne najlepsia volba. a nizka cena je uz len prijemne plus.
@willbebetter Lidl a kvalitné potraviny???
Tesco su oproti LIDL-u BIO potraviny...
Práveže o to ide --- si prečítať aj zadnu časť obalu, aj ZLOZENIE...
@warhawk zlozenia studujem az priam chorobne, a potvrdzujem, ze lidl je vo vacsine veci naj, zmier sa s tym aj takymi vecami kde sa zlozenie nedocitas, napr. orechy, to jednoducho citis tu kvalitu neporovnatelnu....da sa tam kupit aj kvalitnejsi chlieb za normalnu cenu, cestoviny maju tiez kvalitnejsie za cenu omnoho shitnejsich v tescu a pod....ale zas nejake kura by som tam nekupovala, avsak vies si tam vybrat napr. balenu sunku s dost vysokym obsahom masa co nemas sancu ani pri pultovych predajoch bezne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale LIDL??? Každý okolo hovorí jaké je LIDL super, a j tu hlasujete zanho, ale podla prieskumu su v LIDL-u možno najlacnejsie ceny, no NAJMENEJ KVALITNE POTRAVINY!!!
Nehovorím že v TESCU su nejaké BIO, ale v LIDL žerete fakt hovná, ...
Tam by som nenakupoval nikdy, a je jedno že je tam 2 litrová kola za 19 centov...
ale zaujimave je, ze terno/tempo je lacnejsie ako klasicke, male jednoty a hlavne tie na dedinach
v kazdom obchode najdes sracky, aj v lidli, ale ak si to vies vytriedit a vies citat aj zadne stranky obalu, tak lidl je jednoznacne najlepsia volba. a nizka cena je uz len prijemne plus.
Hah, žeriem hovná :3
Tesco su oproti LIDL-u BIO potraviny...
Práveže o to ide --- si prečítať aj zadnu časť obalu, aj ZLOZENIE...