Objednávali ste si niekto niečo napr. cez aukro, bazar, bazos atd. ?
Moja otázka je či vám prišiel správny tovar, teda či ste sa nestali obeťami podvodu ? Rozmýšľam nad kúpou nejakého mobilu, no neviem neviem :/
Kupoval som z bazoša už trikrát veci v hodnote 100€ jedna. Vždy prišlo všetko v poriadku a ako malo. A ak by neprišlo, nemal by som problém ísť aj cez republiku aby som sa "porozprával" s obchodným partnerom... Ono, keď si vymeníš 30 mailov + pár krát zavoláš, predávajulci tebe a vydíš že to je rozumný čovek. Nieje problém
a som aj zabudla ja som si kupovala fotak analogovy za 130eur a v pohode chalan mi dal aj fb aj mi fotky poukazoval co fotil nan a foter mi po neho skocil lebo tam akurat mal cestu okolo predavajuceho koli praci a v pohode pokazil sa mi az po roku tak ale je to celkom pochopitelne lebo je pekne stary uz no
ja by som sa tiez prisiel porozpravat s typom, keby ma oklamal, uz len z principu a ucty voci buducim ludom, ktorych by chcel oklamat...a zubari su v dnesnej dobe drahi zatial sa mi to ale nestalo
Ja som predal iPhone cez bazos, normálne si priešiel preň poobzeral, vyskúšal a odišiel. Dal mi o 5e menej s tým, že som mu nedal slúchdlá, tie som stratil medzičasom
Ja som si raz kupoval nabíjačku, ale nebola originál, tak to sm v podstate kúpil šmejd.
Čo sa týka elektroniky, radšej by som išiel do úplne nového
ja som kupovala cez bazos iba knihy a v podstate nejaké knihy/učebnice som posielala aj ja, a v živote by ma nenapadlo niekoho oklamať
ale drahšie veci by som sa na dobierku bála
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja som si raz kupoval nabíjačku, ale nebola originál, tak to sm v podstate kúpil šmejd.
Čo sa týka elektroniky, radšej by som išiel do úplne nového
ale drahšie veci by som sa na dobierku bála