Neviem ti povedat ja mam stary xiaomi redmi 6 s 5,45 displejom a lahucky 146g a nechcem ani vidiet tie velke hovada co vazia stvrt kila, su velke ako krabica mlieka a maju vselijake vyrezy v displejoch nechapem co toto prislo za hroznu modu
@torpedo08@1 Ja práveže nechápem ľudí, ktorí preferujú drobné mini mobily. Ja by som ani nejaký 5 palcovi mobil nechcel Pre mňa je malý Preto si kupujem iba Samsungy, pretože tie sú veľké. Veľký display má tu výhodu, že lepšie vidíš detaily fotiek, videí a lepšie sa na takých hrajú hry a tak...
@darksider96@2 no ja chcem mat hlavne pohodlny mobil akurat do ruky hry moc nehram a na fotky v pohode staci aj mensi displej ked si ich priblizim pri videach by bol samozrejme lepsi vacsi ale je to v pohode dan zato ze ma neboli ruka z telefonu a pohodlnejsie sa mi ovlada
@torpedo08@3 Ja mam velky mobil a nemam pocit, ze by ma nejako obmedzoval. Aj na velkom mobile si mozes fotky priblizit a vidis to este detailnejsie. BTW, ked som maval este za davnych cias malicku xperiu a pozeral som fotky ludi, tak sa mi zdali vsetci taki pekni... Potom som si ich pozrel zo Samsungu Galaxy a uz taki pekni neboli A tiez velky display je dobry na pozeranie videi na YT a tak... Kludne aj film sa da na takom pozriet v pohodicke a vsetko tam vidis.
@darksider96@4 ja som dost slepy a aj tak malo ludi vnimam ako fyzicky skaredych teda hlavne ak ide o zeny a sledujem casto na ytb videa este na mensom 5 palcovom mobile a je to v pohode a filmy si radsej pozrem cez TV no kazdy to vnimame inak a tak to ma asi byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov