tak som bol vcera v möbelixe a ikei kupil somstrasne vela icovin za par korun este vecerked somprisiel domov som ich zlozil.rano som sa zobudil prehadzujem sa posteli a chcem viac poobede idem do mobelixu a dalsich obchodov a kupil som okrem ineho
Ty si az taky bohaty to sa mi ale velmo paci ...
btw 150 eur nie je nic ..keby si minul aspon 1000 euri za 1 hodku..bol by si vacsi cavo takto si iba priemer
@xxar3s rada si na teba posvietim ze 900 euri ..nemohol si pridat 100 ..zaradila by som ta do nadpriemeru
20c zo zeme potom hod zobrajucim alebo do koloniek pre charitu ty bohac
@obsession jezis ty si truba mas stastie ze nie si moja dcera. mne sa stalo raz v zivote ze som rozbil za vecer 9 kil. a hanbim sa za to a ty to povazujes za pozitivum? chlap ktory si nevazi peniaze bude zobrak aj keby zarabal miliony
lebo nema ekonominke myslenie. tyson zarobil miliony dolarov a teraz je zadlzeny a takto dopadnu vsetci co bezhlavo minaju ja som bezhlavo minul teraz par 100 € a uz si sypem popol na hlavu takze som este vporuadku
@xxar3s ja len ze ti neverim ze si vysolil za jeden vecer 900 euri lebo ked ano ..podla mna len truba toto o sebe napise ..alebo len ten ktory tymto sposobom na seba chce upozornit ..takze z toho vyplyva skor ..ty si truba a nie ja ..lebo ja len trolujem ale ty tu kecas zo svojej vlastnej skusenosti alebo chces ukazat aky si fess ..nevadi
Hlavne ze rec nestoji
@obsession ja hovorim co na srdci to na jazyku bohuzial nad cim prave premyslam. a ano je to tak a stalo sa mi este pred tym aj poton par krat ze som rozhadzal vyse 5 kil za vecer ale 9 kil bol rekord a uz sa k takym rekordom nechcem vracat lebo je to hanba ked dospely clovek vypije trosku alkoholu a potom nevie co robi a potom na druhy den si uvedomi a chyta sa za hlavu ja to hovorim aj pre teba zo skusenosti ked budes starsia mozno aj tebe sa take stane a potom mi das za pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
btw 150 eur nie je nic ..keby si minul aspon 1000 euri za 1 hodku..bol by si vacsi cavo takto si iba priemer
20c zo zeme potom hod zobrajucim alebo do koloniek pre charitu ty bohac
Hlavne ze rec nestoji