Pri každej normálnej objednávke cez internet by mali písať podrobnosti objednávania, ktoré si každý normálny človek pozrie, zvlášť v prípade, keď o tom nič nevie.
ja som si bezne objednavala z netu aj ked som mala 14, prisla som si na postu pre to, proste ked som im dala peniaze a mala som zlty listok tak im bolo jedno kto som
No tak čakaj kedy ho dostaneš..... keď som objednávala posledne napr. maturitne oznamka, tak mi poslali email - Dnes sme odoslali vašu objednávku kurierom, môžte ju očakávať na nasledujuci pracovny den..... pri dobierke (bez kuriera, to trvá trochu dlhšie, podľa toho o čo ide..... Potom mi posielali balik z BA v pondelok a došiel mi poštou (ale už som neplatila) vo štvrtok. Takže asi tak a na stránke musí byť dodacia lehota. Kabelka mi napr. na dobierku prišla do dvoch týždnov....
No a pokial viem ja, tak k prebratiu dobierky potrebuješ občiansky preukaz, ale mna tety na pošte poznaju, tak ma ešte nikdy nepýtali..... neviem.....
@egate ja keď som mala 14 a objednala som z netu, tak na mňa teta na pošte flochla hnusny pohľad a opytala sa či nemám aspoň mamu zo sebou ale nakoniec mi to dala, čo mala robiť. Neboj nič
to je jedno, povedz mame nech ti po to ide, aj jej to dajú.. a nechápem ako si vôbec môžeš na svoje meno niečo objednať, ani si neprečítaš info & podmienky, žiadny občiansky.. geez
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2. ja si davam veci posielat kurierom, takze mi bud zavola, ze je blizko a ci som doma alebo rovno zazvoni dole pod vchodom
3. ak nebudes doma/ti to pride na postu, ukazes jej zlty listocek, ktory najdes v schranke
4. neviem
No a pokial viem ja, tak k prebratiu dobierky potrebuješ občiansky preukaz, ale mna tety na pošte poznaju, tak ma ešte nikdy nepýtali..... neviem.....