Nakupujete niekto na ebay? Aké máte skúsenosti? Tovar, ktorý vám prišiel vyzeral ako na obrázku? chcela by som si objednať nejaké náhrdelníky a sukňu a mám obavu, že mi príde nejaká úplne škaredá farba, nie taká ako na obrázku...A ako je to s prevodom na
objednavala som si šaty a top, všetko vyzeralo ako na obrázku, v pohodke.. s tým som bola spokojná, problém je skôr so spoločenskými šatami mám pocit...
a došlo mi to oveľa skôr ako písali a hej ukazuje to v eurách ale musíš mať paypal
záleží od predajcu, ja si objednávam často a vždy mi to došlo úplne v poriadku - 2x obal na mobil, obal na notebook, silikonovy cover na klavesnicu, dymovnice
objednavam si strasne kvantum veci.
vacsinou mi pridu fajn veci. ked nie, nemala som zatial problem s reklamaciou, ale tiez treba davat pozor, od koho kupujes. a srsly, ako je to s prevodom na eura? nevies si vygooglit kurz a prepocitat? ale pri plateni to ukaze sumu v eurach (aspon mne), ale az ked mas tu vec zavazne kupenu (len nie zaplatenu)
objednávam pravidelne, super shop to je, vetko je ako na obrázku zatiaľ som nemala problémy
cez paypal ti ukáže eurá (teda volíš si menu pokiaľ viem)
kartou musíš prepočítať podľa kurzu asi
pri každom zboží máš predpokladaný dátum dovozu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a došlo mi to oveľa skôr ako písali a hej ukazuje to v eurách ale musíš mať paypal
vacsinou mi pridu fajn veci. ked nie, nemala som zatial problem s reklamaciou, ale tiez treba davat pozor, od koho kupujes. a srsly, ako je to s prevodom na eura? nevies si vygooglit kurz a prepocitat? ale pri plateni to ukaze sumu v eurach (aspon mne), ale az ked mas tu vec zavazne kupenu (len nie zaplatenu)
cez paypal ti ukáže eurá (teda volíš si menu pokiaľ viem)
kartou musíš prepočítať podľa kurzu asi
pri každom zboží máš predpokladaný dátum dovozu