Vsimla som si ze niekedy tam maju veci co inde na slovensku nie su a maju dokonca este visacku, v normalnom obchode by to stalo 3 000 a tu 300 tak preco nie?
len raz som bol s frajerkou v sekáči.
skoro ma jeblo, ona musela všetko prehrabať jak keby tam bol niekde podklad
horšie jak v normálnom obchode
nikdy viac!
tak tak, v sekáči sa dajú nájsť skvelé veci a za babku aj keď skôr sú orientované na dámy, pánske oddelenie nemá až taký výber bohužiaľ..aspoň v sekáčoch kde som bol..
človek tam niekedy nájde zaujímavú vec...mne niekedy niečo segra donesie z Londýna... tam sú ovela lepšie sekáČe než tu...ale inak som tam nebola veeeeelmo dlho...
vidím, ako ten graf bude napredovať...zo sekáčov sú najlepšie veci, pretože: nikto iný takú nemá, je to lacnejšie a väčšinou je to oveľa kvalitnejšie ako tie šmejdy, ktoré kupujú detiská v kenvele alebo inom dríste... samozerjme treba sa trocha prehrabať, ale keď mám čas tak prečo nie
obcas som tam chodila ale boli tam strasne vytahane veci a nelubili sa mi..
a kamoskina mama vlastnila second hand tak vtedy tam mi moja mama kupovala (to bolo davnejsie a kamoskina mama jej davala zlavy lebo sa poznali
@3 - jj, presne, plny obchod zenskych veci a panske tak na jednom regali, ale daju sa tam najst celkom dobre veci za slusne ceny, ako hovori @1 , v sekaci 300 a v obchode 3000 to iste ale zas zalezi od konkretneho obchodu, samozrejme...
viem o jednom sekači v blave kde maju bombove veci a niektore su nove ! jedny gate tam boli akože mali chybu že zadny vačok bol aj na zips aj na gombík ale inak bombove gate a kupil som si tam už vela perfektným originalnych štýlových vecí
Dakedy ano, nie kazdy ma ruzove detstvo ako z bavlnky. Ale teraz uz nie : )
Niekedy sa tam daju najst inak celkom zaujimave exoticke a stylove kusky. Treba sa vediet obliect, lebo inak nepomoze ani vymetacka tych najdrahsich obchodov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
skoro ma jeblo, ona musela všetko prehrabať jak keby tam bol niekde podklad
horšie jak v normálnom obchode
nikdy viac!
a kamoskina mama vlastnila second hand tak vtedy tam mi moja mama kupovala (to bolo davnejsie a kamoskina mama jej davala zlavy lebo sa poznali
Niekedy sa tam daju najst inak celkom zaujimave exoticke a stylove kusky. Treba sa vediet obliect, lebo inak nepomoze ani vymetacka tych najdrahsich obchodov.