Pokiaľ je to zlúčiteľné so životom, pohlavie je morfologicky pomerne značné, akurát u žien neprebieha pohlavné dozrievanie a u mužov nastáva sekundárna feminizácia.
@rheia ako uz niekto povedal je to genetická mutácia a volá sa to syndróm androgénnej necitlivosti- ide o to ze u vyvíjajúceho sa embrya sú jeho bunky necitlivé na pôsobenie testoterónu, ktorý spôsobuje to ako chlapec vyzerá. smenníky v tomto prípade sú - ale nezostúpia uplne z brusnej dutiny a zostávaú tam ( alebo sa moze stat ze sú zostupene ale zakrpatene) - narodí sa dievcatko, prostredníctvom tvorby zenských pohlavných hormonov ktoré sa tvoria v nadoblicke aj u muzov, a ktoré ma len slepo zakoncenu vaginu a az v puberte ked sa nedostaví menstruácia sa zistí ze nemá maternicu. ale povahovo a výzorovo vyzerá a cíti sa ako dievca, má vyvinuté prsia, pácia sa jej chlapci, sú to väcsinou krásavice a majú krásne vlasy. potom podstúpi operáciu(odstráneneie semnneíkov) a neviem ci aj nejaké iné operácie. » www.mladyvedec.sk/download/05/13_...
@rheia noo ja som tiez nieco take pocul..minule to davali v telke..dokonca niekde v indii je to normalne uznavane...napriklad ked sa nieco vyplnuje tak su moznosti pohlavia zena, muz a to tretie..neviem ako sa to vola..
O jednej takej sme pozerali dokument na biológii. Vyzerala ako normalna zena akurat bola neplodna lebo jej chybala maternica ci co...picu mala samozrejme.
@strangelady O týchto absolutne neviem... a áno, mala som biológiu, ale toto neberieme a nejako mi to nemal kto povedať ale budeme to určite niekedy brať, myslím, že teraz v ďalšom ročníku asi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
- emanuel. patológ.
Pokiaľ je to zlúčiteľné so životom, pohlavie je morfologicky pomerne značné, akurát u žien neprebieha pohlavné dozrievanie a u mužov nastáva sekundárna feminizácia.
netušim o čom hovorš nemam poňatia...sorry
aj XXY - chlap
aj XYY tusim moze byt, to je "supermuz"
atd atd... nemusi sa na to vobec prist
si nemala nieco take ako biologiu? O.o
dve základné pohlavia ako u psíkov a mačičiek
+ anomálie, milé deti