Rád píšem a práve som dostal bláznivý nápad. Je tu veľa pisálkov a autorov a tak ma napadlo niečo takéto. Čo keby sa dohodlo, napríklad 15 ľudí o napísaní knihy. Dohodlo by sa na téme a určilo by sa poradie v akom by to tí ľudia písali. Každý by mal jednu
Však o to ide tu nepojde o trhák ale o zábavu samozrejme ak to bude historické, tak nie že niekto začne písať že sa presúvajú do budúcnosti ale tak to by tiež bolo možné. Tento projekt nepozná hranice
neviem ci zrovna kniha, najskor mozno iba sled nejakych minipribehov alebo co, na konci by musel byt minimalne este1 clovek, ktory by to cele ucelil, dal tomu formu, lebo si neviem predstavit, co by vzniklo, ak by sa do toho zapojilo 15 ludi s uplne odlisnymi stylmi pisania, hoci by sa mohlo stanovit, ze ti dalsi to musia pisat stylom toho prveho kazdopadne napad zaujimavy, kebyze sa nieco take ide diat, tak by som sa aj zapojila
No to bol len zábleskový nápad. Može nás byť menej a aj ten minipríbeh je dobrý nápad. Každý dostane jednu stranu z wordu a to tiež može byť zábava čo z toho vznikne.
No na ten mini príbeh nás stačí aj menej na skúšku. Takže by z toho mohlo niečo aj byť ak sa dohodneme lepšie Lenže tam sa nebudeme mocť tak rozpisovať
Zajtra napíšem každému správu z tadeto že či by mal záujem a hádam sa aspoň niektorí na tom mini príbehu dohodneme. Ja chcem písať druhý, nechce sa mi vymýšľať mená postáv
ja radšej píšem sama. pretože toto je síce zaujimavé ale aj tak by to nešlo a ja nemám rada chaotické veci... preto spoločne by som do toho radšej nešla
kedysi som takto písala takto príbeh s kamarátkou, že sme sa striedali bolo to.. zaujímavé, možno by som sa aj na toto dala nahovoriť, ak by som nepísala prvá
my sme také robili v prváku na informe každý mal napísať 3-5 viet a poslať to ďalšiemu nakoniec to bolo celkom vtipné, aj keď si už vôbec nepamätám o čom to bolo
No takže je nás celkom dosť. Každému kto napísal, že chce písať pošlem správu s info. Ja teda začnem prvý keď nikto nechce. Zvyšné poradie určím ja. Pojde síce len o mini príbeh na začiatok, takže každý bude mať priestor len na jednu stranu vo Worde. Tému ani žáner ešte netuším. Neviem či sa chcete dohodnúť, alebo mám niečo vymyslieť keď idem prvý a vy sa pridáte?
@eutanazia@mrblackmirror@pachirisue@Sugy1@Mielikki@H8u@darkestangel@Eutanazia@Domca841 Takže vy deviati ste sa ozvali a toto už bude konečné zoskupenie, aby sme nečakali veky. Ešte by sme sa mali dohodnúť na akej tej téme a žáner, no myslím že každý si tam pridá niečo zo svojho. S počtom strán neviem, ale keď to má byť mini poviedka, tak jedna strana pre každého by mala stačiť. Možno aj dve by sa dali tolerovať, ale už to bude aj tak dosť pre bežného, lenivého, internetového čitateľa. Keď uvidí článok dlhý 10 strán aj tak sa vykašle na to No teda, neviem ešte čo k tomu. Dávam čas do šiestej na vaše nápady a názory a až sa nebudeme vedieť dohodnúť, tak jednoducho určím poradie v akom budeme písať a až mi do toho nič nepríde, tak niečo začnem ja a vy už sa budete musieť pripojiť. Ďakujem dovidenia
Takže keď sa skoro nikto neozval uzatvárame to. Tu je poradie ako budeme písať. Príbeh musím začať ja a niečo vymyslieť, keďže nikoho nič nenapadlo. Takže pravidlá sú také, že každý ma jednu, maximálne jeden a pol strany na svoje pokračovanie. Začnem ja a pošlem to nasledujúcemu v poradí na email. Ten keď to dokončí, prosím aby sa nezveroval nikomu s tým čo napísal a poslal to len mne. Ja to pošlem ďalšiemu v poradí. Takto to pojde až do konca, kým nebude hotový celý príbeh. Dúfam nám to pojde rýchlo a dobre. Ešte vám poradie pošlem v TS, ak by niekomu toto uniklo. Príbeh nam ukonči N0win0u, lebo ako posledný ešte neposla email.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
proste to bude taky mix, a yslienky budu uplne inak ze to s velkou pravdepodobnostou strati pointu
Takže keď sa skoro nikto neozval uzatvárame to. Tu je poradie ako budeme písať. Príbeh musím začať ja a niečo vymyslieť, keďže nikoho nič nenapadlo. Takže pravidlá sú také, že každý ma jednu, maximálne jeden a pol strany na svoje pokračovanie. Začnem ja a pošlem to nasledujúcemu v poradí na email. Ten keď to dokončí, prosím aby sa nezveroval nikomu s tým čo napísal a poslal to len mne. Ja to pošlem ďalšiemu v poradí. Takto to pojde až do konca, kým nebude hotový celý príbeh. Dúfam nám to pojde rýchlo a dobre. Ešte vám poradie pošlem v TS, ak by niekomu toto uniklo. Príbeh nam ukonči N0win0u, lebo ako posledný ešte neposla email.
1- Vasil
2- Pachirisue
3- Darkestangel
4- Sugy1
5- Mielikki
6- Eutanazia
7- H8u
8- Mrblackmirror
9- Domca841
10- N0win0u
Ak by si to náhodou niekto rozmyslel alebo sa mu nechcelo. Dajte vedieť skorej, aby sa poradie posunulo. Zatiaľ ďakujem
Dobre ja mám hotovo večer posielam Pachirisue keď sa internet začne správať ako internet Názov som nevymýšľal to sa nejak už doplní