Napíš čím teraz žiješ? Čo ti teraz zaberá najviac času?
Môže to byť čokoľvek. škola, práca, ale naj také detaili ako čítanie kníh, pozeranie filmov, chodenie do fitka, turistika. Čokoľvek čo teraz robíš najradšej.
Najviac času mi zaberá práca, ale nežijem nou. Momentálne najviac myšlienok mi zaberá nový dom, ako ho zariadiť, čo všetko treba kúpiť, kedy asi sa konečne budeme môcť nasťahovať, ...
niekedy praca cely den, okrem toho v poslednom case hladam vecicky do bytu, skusam a vymyslam nove recepty, trham vonku burinu a staram sa o rastlinky a plodiny co nam rastu ide to trocha tazsie, kedze som na tom celkom blbo zdravotne :c
škola a potom cvičenie ale keďže mam piči achilovku tak cvičenie odpadá na nejaký čas :/ (nejake tie crunchies, plank a kliky hej ale to sa neda zrovnavat s cardiami co som malala :/ ) a už aj škola pomaly odpadá tak si musím zvyknpť na ten void .... ale to je len take prehcodne obdobie ked si musim zvyknut na iny rezim...ako ja si vzdy najdem milion veci co robit a comu sa venovat
Vyslovene flakanim a nicnerobenim. Dokoncila som skusky a dala vypoved v praci a budem cele leto bajkovat, citat a robit ostatne veci, na ktore nebolo cas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
vodičák
teda "veľa " to je relatívne stiham úplne všetko popri tom