Dokonalý život = Mám dom niekde na pláži kam chodím s rodinou oddychovať cez dovolenku . Som vydatá za môjho vysnívaného chlapa. Mám 4 deti . Dve dievčatká s kučeravými vlasmi , jedna je blondínka a druhá tmavovlasá. Dvoch chlapčekov so zelenými očami, jeden malý blondiačik a druhý tmavovlasý .
Ja som lekárka , manžel je lekár . Pracujem na onkológii v krajine kde je na tom medicína dosť dobre rozvinutá .
Bývam v dome v malom mestečku , s veľkým dvorom kde mám dvoch zlatých retrieverov , vnútri ryšavú cicu . Mám koňa a sliepky a na záhrade veľa veľa kvetov . ...... a dalo by sa ešte veľa napísať
dom v horach, kde je pokoj a klud, vela snehu, snowboardovanie kazdy den.. muza,ktory bude do snowboardovania rovnako zblaznený ako ja , 3 deti ( chlapca cernoska , dievcatko blondinku so zelenymi ocami a potom este jedno hnedovlase dieta s modrymi ocami moze byt chlapec aj dievca) a zivot bez chorob a bez hadok
predstavujem si ho každý deň ale opísať to neviem.. proste mať všetko, byť všetkým čo chcem, robiť všetko čo chcem, mať pri sebe ľudí, ktorých chcem ale to by už nebol život
dajaky opusteny ostrov s hustou vegetaciou, s cistym morom a plazou..bez kontaktu s okolitym svetom a byt s ludmi kt. mam najradsej a s nakou supovou zenskou a mat opicku ktora mi bude verna nieco na styl The Beach s Dicapriom..
mne by stačil ten čo mám, akurát s veľa peniazmi, školou ktorá mi strašne pôjde a bude ma baviť, chlapom čo bude nosiť biele priliehavé tričko a pozerať so mnou titanic a postavou, s ktorou budem môcť každý deň jesť mcdonald, pizzu, wafle so šľahačkou a jahodami a nutellu priamo z pohára lyžičkou bez toho, aby som pribrala čo i len gram..
život v zdraví, bez starostí, problémov, stresu. Len s milujúcou osobou, s ktorou by vzťah nikdy neprerástol do stereotypu a boli by sme nekonečne šťastní.
nechcela by som dokoanly zivot...zivot je jedinecny tym, ze je kazdy iny....a aj tym, ze riesime kazdodenne maličkosti, ktor eby s av dokonalom zivote stratili...
Dokonalý život?? neexistuje, je to iba iluzia človek nemože mať dokonaly život pretože dokonalosť nikoho nenaplní. možno zo začiatku si povieme, ake je všetko super, podla našich predstav, no počase sa tá "dokonalosť" čiže naša iluzia zmení na stereotyp, nudu, všetko sa stane fádnym, nezaujímavým. kvazi dokonaly život nam prinašaju chvíle ktoré stoja zato. musime poznať vela nedokonalych vecí aby sme si vedeli predstaviť dokonale chvíle. to chvíle su dokonalé, nie život
robiť to čo ma baví (v zmysle práce), byť v tom podporovaný okolím, vedieť že to má zmysel a hodnotu pre viac ľudí než len mňa, nemusieť riešiť z čoho vyžijem do ďalšej výplaty, byť s niekým koho milujem a kto ma miluje, cítiť že som ľudská bytosť ktorá má hodnotu a zmysel.
Šťastie, vyrovnanosť so sebou samým a s okolím, harmónia, láska, partner, zabezpečenie - dom, útulný; nejaké to zvieratko - mačka, pes, kone a žiadne starosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
s happy endom.
al v reale sa nedá
a ak by aj
je nechutný a nechcela by som ho ani za svet
viď film American beauty
Ale radšej budem žiť tento môj nedokonalý život.
dokonala zena, vsetci zdravy, strasne vela penazi
(smrt mu neprajem, taka zla zas nie som)
Ja som lekárka , manžel je lekár . Pracujem na onkológii v krajine kde je na tom medicína dosť dobre rozvinutá .
Bývam v dome v malom mestečku , s veľkým dvorom kde mám dvoch zlatých retrieverov , vnútri ryšavú cicu . Mám koňa a sliepky a na záhrade veľa veľa kvetov . ...... a dalo by sa ešte veľa napísať
zdravie, milovany muz, priatelia, nekonecne mnozstvo penazi, uspesna kariera, mezonetovy byt na Manhattane
mne by stačil ten čo mám, akurát s veľa peniazmi, školou ktorá mi strašne pôjde a bude ma baviť, chlapom čo bude nosiť biele priliehavé tričko a pozerať so mnou titanic a postavou, s ktorou budem môcť každý deň jesť mcdonald, pizzu, wafle so šľahačkou a jahodami a nutellu priamo z pohára lyžičkou bez toho, aby som pribrala čo i len gram..
Dokonalý život podľa mňa existovať môže. Ale je to.. o veľmi dôslednom vnímaní všetkého, čo sa stane a o braní si tých pozitív zo všeličoho.
No stress, No problem , Be free