Ahojte poprosím vás o pomoc rozmýšlala som čo dám mojmu chalanovi k Vianociam, a okrem iného som myslela že by sa potešil Dog Tagu
Len neviem čo tam mám dat napísat, rozmýšlala som že naše iniciálky ( V+M) a nejaký pekný krátky citát, máte nej
@tikalok u nas ficala dokonca rozsirena verzia a to V+M= VLPPPP co znamenalo velka laska postel praska porodnica pracuje, a neskor sa ku mne dostalo aj VLPPPPVKK co ak si spravne pamatam znaci velka laska postel praska porodnica pracuje vlado kocik kupuje xDDD
ja som to poznala ako VL a keď sme chceli niekoho nasrať, tak sme tam písali VLVP, čo bolo akože veľká láska v plameňoch, to je totálne trapné a teraz sa na tom preto strašne smejem
@etelnair toto som na zakladne spravil jednej menej chytrej spoluziacke... vzdy to asi 5 krat otocila kym prisla na to ze je to obojstranny ojeb takto som ju nachytal asi 4 krat neveril by si
ach zlate casy... alebo ked som mal zrovna asshole naladu tak som do papierika opatrne zabalil papierikove trhance na drobno natrhane ako pilinky... poslal som to niekomu v triede ako anonymny list a ked to otvoril, mal najblizsich 5 minut co robit s upratovanim , jak nadherne sa to vysypalo
@21 to mi pripomina ako som mattovi bellamymu dala stvorec papiera v ktorom bol zabaleny dalsi mensi stvorec, v nom dalsi a dalsi a dalsi a takto to slo asi 100 krat az po uplne miniaturny milimetrovy na ktorom bolo napisane hi, musel byt velmi rad ked tym otvaranim zabil asi hodinu xDD
(a po prvykrat spominam tuto historku na verejnosti pretoze sa za nu citim trapne, ale tu si ju aj tak nikto uz asi nevsimne
@tikalok ano na 90% viem ze to otvoril, a viem aj aku ma povahu minimalne z casti, ze by to nikdy nedokazal odlozit a povedat si jebem na to, ked nevedel co je na konci on ma celkom rad taketo silly picoviny no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
„Hodor.”
- Hodor
a bude si moc fixkou s niekym zahrat
ach zlate casy... alebo ked som mal zrovna asshole naladu tak som do papierika opatrne zabalil papierikove trhance na drobno natrhane ako pilinky... poslal som to niekomu v triede ako anonymny list a ked to otvoril, mal najblizsich 5 minut co robit s upratovanim , jak nadherne sa to vysypalo
cítim sa kokotno, že s mojimi rovesníkmi sme sa v našom hochkultúrnom regióne dostali len po VL
(a po prvykrat spominam tuto historku na verejnosti pretoze sa za nu citim trapne, ale tu si ju aj tak nikto uz asi nevsimne