Dragon age- origins
Mass effect 2 (Thane!!!!!!!!!!!!!! len kvôli nemu je 2ka pred 1tkou a aj Garrus je tu super... lepšie sa jeho postava vyformovala počas hry...ale Thane je doko postava!)
Mass effect 1
Dragon age- awaking
age of empires 2
plants vs. zombies
1. Mafia
2. Mafia 2
3. Sims 3
4. Skyrim
5. Far cry (Neviem ani koľká časť to bola, ale páčila sa mi len dovtedy, kým tam bolo treba strieľať ľudí, nie také tie zmutované veci)
half-life !!, bioshock infinite !! , mafia !!, teraz ma viacej nenapada ale toto su top hry...
take blbosticky ako lol, csko, wowko hravame vsetci radi ale to sem nepatri podla mna
1. GTA séria (Vice City, San Andreas, GTA IV- proste veľa času objavovania mapky crash testov atd xD.. GTA V si určite zahrám jak bude na PC! )
2. TERA rising online (po dopozeraní anime Sword Art Online som túto hru asi mesiac uplne miloval)
3. Forsaken World (najlepšia RolePlay Guilda akú som kedy mal)
4. League of Legends (jediná hra pri ktorej dokážem chytiť také nervy že ysxyxxc dc vcv cv c*m,. jnbn)
5. Don't Starve (táto hra sa mi tak neskutočne páči grafikou)
Nedával som od najlepšej po najhoršie písal som postupne na ktorú som si spomenul čiže kľudne by mohlo byť GTA aj na poslednom mieste
1. Battlefield 4 (beta)
2. Battlefield 3
3. Battlefield Bad Company 2
4. Crysis
5. GTA San Andreas
6. CS 1.6
7. Sniper Ghost Warrior
8. Americas Army III
9. Golden Axe
10. Sudoku
Fallout 2, Baldur's Gate 2, Ragnarok Online - tieto tri mám zaradené asi najvyššie, ale zdá sa mi, že som ich mal viac ale nejak si na ne neviem spomenúť Ale hral som plno dobrých hier
@lawey hej, nevyrazny. taky uspavac hadov so vsetkymi ostatnymi clenmi teamu ma bavilo rozvijat vztahy ale s nim som to robil len kvoli tomu aby som vycerpal vsetky moznosti komunikacie proste som sa cez rozhovory s nim len rychlo preklikal a ani do akcie som si ho casto nebral
Jezisi... no precital som si zbytok fora a to co tu vidim....
Uz chapem preco u nas konzoly neradi vydavaju...
A jediny "taky lepsi" vyber hier mala @miaja docela hanba chlapci, ale znova, moj osobny nazor (a verte alebo nie, mam toho odohrane viac ako vetsina z vas)
@kosmiklove cakam tu od teba nieco co stoji za rec...
@zahi odkial vies kolko maju odohrane ostatni? A okrem toho, robi to snad z teba lepsieho/dolezitejsieho cloveka? Kazdymu sa hadam pacia ine platformy a ine zanre.
A okrem toho, mam pocit, ze konzoly obecne v celej europe nie su az tak popularne ako v USA a Azii. Jedina konzola, ktora sa pomerne dobre chytila je xbox a to hlavne preto, ze su na nej niektore hry, ktore si mozes zahrat aj na PC a Microsoft lepsie rozumie nasmu trhu.
@carpathian
Vidim podla toho rebricka...
95% veci je z PC, co ma usvedcuje k tomu ze na konzoly nehrali absolutne nic alebo iba minimum, pricom konzolove exkluzivity (hlavne na PS/Nintendo) su omnoho lepsie a kvalitnejsie. Kto somnou nesuhlasi, okay, nemienim tu nikoho presviedcat o opaku, strata casu...
A ano celkom sa citim ako "skusenejsi" clovek v oblasti hier, kludne pokracuj a zneisti ma...
@etelnair ano tvoj retardovany nazor ma vzdy zaujimal, ako v kazdom fore...
Ak by ta to zaujimalo zameral som sa na rozne zanre a vybral som to najlepsie/oplati sa aspon skusit.
1. MGS - naj stealth zaner s vybornym pribehom
2. GH/RB vyborna rytmicka hra s kamosmi alebo na party
3.. Hack and Slash hra pre tych co maju radi viac akciu ako pribeh
4. GT - Automobilove zavody kde citis kazdu zmenu v nastaveniach aut, nehovoriac o pocte (1300+ v poslednom dielu)
5. RPG ktore pribehom a hratelnostou nema moc konkurentov
@etelnair v podstate su to vsetko hry na PC takze nemal som zrovna co vyberat a hento padlo prve do oka, nie su to zrovna sracky aj ked ten sims by som tam nedal ale AC je dobra seria, GTA snad netreba riesit, TR no, niesom zrovna fanda ale ocenit viem a Crash Bendicoot ako plosinovku snad netreba defendit
Beriem to ako nazor dievcata, takze ocko je zazmurene, ale chalani mohli vybrat lepsie, zapojil som sa do fora skor zo zaujimavosti nez z kritiky, ale nic nove som tu nenasiel teda...
pc: vsetky diely AvP, Crysis, Diablo, Darksiders, Dragon Age, Dungeon Siege, Torchlight, Half-Life, Mass Effect,...a kopec dalsich ale to uz su drobnosti ktore nemam kupene..
nintendo: vsetky diely mario + luigi, pokemon, zelda, xenoblade chronicles, castlevania, kingdom hearts, final fantasy, dragon quest, etrian odyssey a kopec dalsich..
Fallout 1,2,3
Bioshock 1,2
Jet Set Radio
Metal Gear Solid 3
Vib Ribbon
a potom ešte Age of Empires II/Mythology, Command and Conquer a CnC:RA a série Tony Hawks Pro Skater, Mario, GTA séria, Battletoads, Contra, Castlevania, Half Life, Counter Strike, God of War, Resident Evil 4 a 5, Pure, Baldurs Gate: Dark Alliance.....kopec, kopec, kopec hier
ja si rád zahrám hru ale drvivá väčšina ma začne nudiť po chvíli....avšak naposledy čo som bol nadšený z nejakej hry a hral som ju bez nejakých prestávok až kým som ju neprešiel, bola Mafia II..škoda len že bola taká krátka
a inak aktívne ešte hrávam wow ak mám čas...a ak nejde net a fest sa nudím tak Skyrim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
2. heroes might of magic
3. diablo 2
4. fallout 2
5. cs 1.6
6. half life
7. gta
2. world of tanks
3. minecraft
4. cs 1.6
Rise of Flight
Watch dogs ( ešte to ale nevyšlo )
Mass effect 2 (Thane!!!!!!!!!!!!!! len kvôli nemu je 2ka pred 1tkou a aj Garrus je tu super... lepšie sa jeho postava vyformovala počas hry...ale Thane je doko postava!)
Mass effect 1
Dragon age- awaking
age of empires 2
plants vs. zombies
Pokémon Y
Pokémon Black/White
OFF
Sims 3
séria mafie
séria gta
séria hitmana
séria maxa payna
séria tomb raidera
a najnovšie sa mi silno páčil Saints Row 3
2. Syberia II
3. Gray Matter
4. Beyond: Two Souls
5. Walking Dead
a ešte zvyšok úplne ako @rieper
1.Fallout
2.Fallout 2
3.StarCraft I a II
4.Guild Wars
5.Baldurs Gate
6.League of Legends
7.Knight & Merchants
8.Anno serie
9.Civilization serie
proste vsetky old skuul hry + dobre nove
rada strielam
2. Mafia 2
3. Sims 3
4. Skyrim
5. Far cry (Neviem ani koľká časť to bola, ale páčila sa mi len dovtedy, kým tam bolo treba strieľať ľudí, nie také tie zmutované veci)
take blbosticky ako lol, csko, wowko hravame vsetci radi ale to sem nepatri podla mna
bang!
pexeso
buldog
mraky
2. Commandos 2
3. Max Payne
4. May Payne 2
5. Fahrenheit
DotA, CS, WoW.
2. TERA rising online (po dopozeraní anime Sword Art Online som túto hru asi mesiac uplne miloval)
3. Forsaken World (najlepšia RolePlay Guilda akú som kedy mal)
4. League of Legends (jediná hra pri ktorej dokážem chytiť také nervy že ysxyxxc dc vcv cv c*m,. jnbn)
5. Don't Starve (táto hra sa mi tak neskutočne páči grafikou)
Nedával som od najlepšej po najhoršie písal som postupne na ktorú som si spomenul čiže kľudne by mohlo byť GTA aj na poslednom mieste
Assassin's Creed 3
Dragon Age II
Sniper Elite V2
Syberia
2.CS 1.6
3.L4D2
4.sims3
5.tera eu
to su hry, ktore som nejak viacej hraval/hravam
Polis v. Zlodej
Slepa baba
Sito
Poker
2. hadík
3. pacman
4. solitaire
5. supermario
2.zaklínač1-2
3.jagged alliance 2
4.mount and blade
5.mass effect
bulanci si pametam he he
atomic bomberman
alfa centauri
2. mafia 1 a 2
3. limbo
4. coma
5. žolík
2. roller coaster tycoon
3. LOL
4. sims
5. pinball
1. Battlefield 4 (beta)
2. Battlefield 3
3. Battlefield Bad Company 2
4. Crysis
5. GTA San Andreas
6. CS 1.6
7. Sniper Ghost Warrior
8. Americas Army III
9. Golden Axe
10. Sudoku
League of Pantheon
League of Draaaaven
League of Annie
League of Shaco
@lawey na moj vkus thane moc filozofoval a taky nejaky divny bol mi moc nechybal ked ho dal cinan dole garrus bol pohodovy typek
tak sa spýtaj báb čo hrali MA2 na oblúbenú postavu, čo ti povedia
2. assassin's creed
3. gta
4. tomb raider
5. crash bendicoot
ale viem že na ps-ku ma strašne bavil spiderman a tony hawks pro skater
Diablo 2
Warcraft 3
Tomb Raider 1/2
The Elder Scrolls (asi ktorykolvek, cim starsi tym lepsie)
World of Warcraft
Diablo seria
Ufo - Enemy Unknow
Borderlands2
Theme Hospital
a kopec kopec dalsich veci, ktore mi v tejto chvili nenapadaju!
2. Guitar Hero
3. Devil May Cry
4. Gran Turismo
5. Final Fantasy
Vsetky maju viac dielov a je zbytocne vyberat. kto nepozna nepochopi a kto pozna, no hold je to moj nazor. Konzoly ftw...
AK niekto rozumny hra na NA tak mi napiste mail na Zahi_X
Uz chapem preco u nas konzoly neradi vydavaju...
A jediny "taky lepsi" vyber hier mala @miaja docela hanba chlapci, ale znova, moj osobny nazor (a verte alebo nie, mam toho odohrane viac ako vetsina z vas)
@kosmiklove cakam tu od teba nieco co stoji za rec...
A okrem toho, mam pocit, ze konzoly obecne v celej europe nie su az tak popularne ako v USA a Azii. Jedina konzola, ktora sa pomerne dobre chytila je xbox a to hlavne preto, ze su na nej niektore hry, ktore si mozes zahrat aj na PC a Microsoft lepsie rozumie nasmu trhu.
Vidim podla toho rebricka...
95% veci je z PC, co ma usvedcuje k tomu ze na konzoly nehrali absolutne nic alebo iba minimum, pricom konzolove exkluzivity (hlavne na PS/Nintendo) su omnoho lepsie a kvalitnejsie. Kto somnou nesuhlasi, okay, nemienim tu nikoho presviedcat o opaku, strata casu...
A ano celkom sa citim ako "skusenejsi" clovek v oblasti hier, kludne pokracuj a zneisti ma...
Ale tie rebricky co su tu nestoja ani za rec...
Ak by ta to zaujimalo zameral som sa na rozne zanre a vybral som to najlepsie/oplati sa aspon skusit.
1. MGS - naj stealth zaner s vybornym pribehom
2. GH/RB vyborna rytmicka hra s kamosmi alebo na party
3.. Hack and Slash hra pre tych co maju radi viac akciu ako pribeh
4. GT - Automobilove zavody kde citis kazdu zmenu v nastaveniach aut, nehovoriac o pocte (1300+ v poslednom dielu)
5. RPG ktore pribehom a hratelnostou nema moc konkurentov
ze sa ja vobec snazim...
Beriem to ako nazor dievcata, takze ocko je zazmurene, ale chalani mohli vybrat lepsie, zapojil som sa do fora skor zo zaujimavosti nez z kritiky, ale nic nove som tu nenasiel teda...
tie čo vo mne niečo zanechali:
Ну, погоди!
Kuramatic
Pinball
Snake
TM nations
2. Battlefield 3
3. Need for speed Most Wanted (2005)
4. GTA San Andreas
5. Far cry 3
fkin hipsters...
age of empires 2
zaklínač 2
world of warcraft
gta 2
ale vsetky asi rovnako mam rad
L4D (1 aj 2)
CS
Two Worlds
Sims (1 a 3)
American McGee's Alice
Zoo Tycoon
nj..viem, že ich malo byť len 5...ale tak blá...ešte viac by ich vedelo byť!
2. corpse party
3. gta
4. bitefight
5. shaya
asi takéto je moje poradie
ak ide o počítačové a potom normalne: screbl, arkham horror, dcračí hrad, solitaire, kanasta
pc: vsetky diely AvP, Crysis, Diablo, Darksiders, Dragon Age, Dungeon Siege, Torchlight, Half-Life, Mass Effect,...a kopec dalsich ale to uz su drobnosti ktore nemam kupene..
nintendo: vsetky diely mario + luigi, pokemon, zelda, xenoblade chronicles, castlevania, kingdom hearts, final fantasy, dragon quest, etrian odyssey a kopec dalsich..
Mafia II
Dont Starve
Sims 2
Amnesia
atď atď
Bioshock 1,2
Jet Set Radio
Metal Gear Solid 3
Vib Ribbon
a potom ešte Age of Empires II/Mythology, Command and Conquer a CnC:RA a série Tony Hawks Pro Skater, Mario, GTA séria, Battletoads, Contra, Castlevania, Half Life, Counter Strike, God of War, Resident Evil 4 a 5, Pure, Baldurs Gate: Dark Alliance.....kopec, kopec, kopec hier
Arcane Legends - dal som dokopy partu super ľudí, viedol som guildu, leadership skills, možno trochu zlepšenie AJ
Counter Strike 1.6 - výborná odreagovačka, zabavil som sa pri hraní multiplayeru.
Mohol by som vymenovať ešte nejaké hry, no tie by už v mojom živote takú rolu nehrali. Ostatné hry za tak dobré nepovažujem.
Inak už sa nehrávam
2Gta
moje top DD
2.The Sims 3
4.SimsCity
5.Minecraft
6.Mount & Blade- všetky časti
7.Amnesia
LoL (momentálna závislosť)
AoE
Portal
Assassins Creed
CoD 4
GTA
FIFA
Euro Truck Simulator
etc etc.. ani to neviem zoradit spravne
btw @meksoner League of Drejven beriem ale Shaco ?
Určite sa dá zahrať aj dobre, ale ja na to asi nemám šťastie.
"Me big pro Shaco jungle you wait you see"
A potom už len kušem do stola a snažím sa o zázrak
a inak aktívne ešte hrávam wow ak mám čas...a ak nejde net a fest sa nudím tak Skyrim
Fifa
Zuma
Limbo
C&C: Generals - Zero Hour