Aky milý príspevok ale ty keď urážaš pomaly každého kto s tebou nesúhlasí a následne sa opravedlnuješ to je dobre, že? A aj by som tu o tom meste niečo napisala, ale nechápem načo keďže ti táto "banánová republika" zničila život.
Já nikde nebydlim, chvíli tady chvíli tam.. xD Ale pohybuju se už asi dva roky furt okolo jednoho města, tak bych snad mohla napsat něco o nem. Most... No, mínusy ani nespočítam. Jasně, je tam všechno při ruce, asi víc než třicet krámů a banky a pošty jso dostupný skoro odkudkoli, ale Cenrtal na plecháči, pitomá knihovna atd. to úplně vyvažujou. A pak - je tam taky moc škol. A můžete se spolehnout, že přes ulici budete mít tu nejhorší v celym městě, aTˇuž bydlíte kdekoli.
+ je to celkom blizko miest ako bratislava, nitra, trencin, piestany... mame tu dost vela podnikov celkom pekne namestie, bohuzial bez zelene...
- otrasne kino, nekvalitne skoly, vela komunistickych budov, najkrajsia historicka ulica v meste zohyzdena billboardami, ziadne divadlo... toho je este ovela viac...
@2 kde koho urazam kto nesuhlasi zomnou??!! sa spametaj!!! a podlasie...ked uz si si dala taku namahu a citala co kd episem ale nic si na to tam nenapisala tak to beriem tak ze aj ty z tym coi som napisal ( bananova republika) suhlasis. lebo inak by si dala nejake argumenty . ale ziadne nevidim. tot vsjo na teba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
často je aj v telke spomínaná,naposledy napr.včera ževraj bola omielaná v Súdnej sieni
dokonca,keď som bol na východe,tak sa každý vypytoval,či nemám ´´travičku´´,keď počuli odkiaľ som
- otrasne kino, nekvalitne skoly, vela komunistickych budov, najkrajsia historicka ulica v meste zohyzdena billboardami, ziadne divadlo... toho je este ovela viac...
stale sa nieco preraba vrtaa hluk vsade
+ je to hlavne mesto
- možno pre niekoho nie veľmi čistý vzduch :/
- kopa úchylov, každý tu každého pozná a nie je tu Tesco! :´( bo malé mesto...