Sú podľa Vás ludia, ktorý sa radi pozerajú na seba v zrkadle, radi sa fotia, nenormálni? Ja osobne, sa neskutočne rada fotím. Fotenie, ako aj ine zálubi, sú moj život. Každa jedna moja fotka vyjadruje niečo iné. Pocity, či som
.. a nie, 2 zrkadla nie, sice v taske nejake to zrkadlo mam, ale vytahujem len ked je to naozaj vazne a niekto nieje schopny mi povedat ze mam v zuboch kusok mrkvy atd
To tiež neverím. Preco zakrývas to, co je možno(neviem, nevidela som) na tebe to najkrajsie? Aj ja mam kryví noc... noooo a vždy som sa zaň hambila, ale ... naco sa mam hambti za nieco, zaco nemožem? Tak som sa narodila a teraz nebudem platit pol miliona, za plastiku nosa Ci hej?
no ja sa rada fotim, ked mam na to naladu...lebo ked ma niekto iny odfoti, vzdy som tam skareda a nemyslim si, ze je to narcisticke..ja si x-krat poviem pred zrkadlom, ze aka som pekna, ale to je iba take psychologicke ved kto ma bude lubit viac ako ja sama? a taktiez sa najprv musim pacit sama sebe...
no ako aj ja sa rada fotím ale iba sama lebo tiež ked ma fotí niekto iný vyzerá to strašne lebo ja si viem sama povedať kedy je to dobré a či môžem fotiť a pre mna je najdôležitejšie zachytiť dobré svetlo čo je pri fotení s mobilom to najdôležitejšie a potom je uprava takmer peknej fotky na peknú jednoduchá ale nie som narcis preto lebo mam vela fotiek svojich každá ma v sebe iné čaro a zrkadlo pri sebe nosím ale nepozerám sa do neho stále skôr vôbec ale ked idem okolo nejakého tiež sa pozriem
Preco by neboli normalny?Je rozdiel pozerat sa na seba v zrkadle,ked sa sami sebe pacia je to dobre..ale nemam rada zasa takych co dvyhaju hore nos a su namysleny an tych sa pozeram inak..
ja sa taktiez rada fotim... a vzdy ked som niekde v obchode..a uvidim tam zrkadlo... tak sa zastavim a pozriem sa don ale myslim ze narcis nie som ...a fotenie...to je moja zaluba..a nie len seba...ale celkovo mna strasne bavi fotenie cize asi tak..
Júúj, téma pre mňa Som neskutočný narcis Pred zrkadlom strávim dlhú dobu, ked idem po meste obzerám sa vo výkladoch ktoré pôsobia ako zrkadlá, do každého zrkadla sa kuknem proste des No zrkadlo so sebou nosím ale do toho sa nekukám iba ked si dávam lesk na pery alebo tak...A k foteniu....fotím veľmi rada, či už seba, prírodu, ľudí, okolie....a taktiež som rada ked fotia mňa takže tak A inak podla mna narcizmus nemá nič spoločné s namyslenosťou (aspon by nemal mať) to že som celkom spokojná sama so sebou neznamená že musím byť automaticky namyslená a vyvyšovať sa...len to jednoducho pomáha môjmu zdravému sebavedomiu....a hovorí sa že mať rad sám seba, to je román na celý život Niečo na tom asi bude
26.perfektne si ma vystihla ... to je fakt, že idem po meste a jé tam sklo, kde sqa vidím, kukam sa do toho. Kamoskám to už prekááza, ale co už. Som proste takááá
napr. mne je na grc ked vydím tie fotky slečien ktore vyškulia papulku ,hodia kukuč a akože mam sa poebať z nej nie.. ked sa niekto foti len tak tak fpoho
@0 neviem co by na tom nemalo byt normalne?.....kazda baba sa rada obzera alebo aspon pozrie vo vyklade .... podla mna je to ok ak si so sebou spokojna preco nemat rad sam seba?...no az na tie zrkadla ...ale v poho
Ked sa niekto foti neni narcis,len sa proste rad foti a suhlasim s Revolucion, aj mne je na grc s tych bab alla "Hello my name is AFEKT" to neznasam... ako spulia pusinky, ze aaach cicush, pridi a omrdaj ma smiley: alebo teee co im vidno do vistrihu... boooze Ale fotenieako take je normalne, aj ja sa rada fotim no a co
Vždy som chela byt vsetedom pozornosti a priznam sa že aj po tom stale tužim ale kvoli narcizmu stracam vsetkich priatelov aj ked ich vela nemam neviem uz co mam robit siahla som uz aj po drogach a alkohole utapam sa v depresiach citim riadnu praznotu ...........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a ja sa na seba rada pozerám, keď idem okolo výkladu a vidím svoj odraz, lebo ma fascinuje moja nekoordinovaná chôdza
.. a nie, 2 zrkadla nie, sice v taske nejake to zrkadlo mam, ale vytahujem len ked je to naozaj vazne a niekto nieje schopny mi povedat ze mam v zuboch kusok mrkvy atd
podľa mňa je to normálne
davaj pozor aby to neprerastlo cez hlavu.. nie je to nic zle, ale..
zrazu nebudes potrebovat nikoho len seba...
ži a nechaj žiť sloboda!
Hawk!