Možno blbá otázka ale tak len tak ma to zaujíma je tu ešte niekto taký čo má narodeniny aj meniny naraz?? Podľa mňa riadna somarina, čo na to hovoríte vy?? Ktorí ste na tom podobne
ja mam narodeniny 12. februára a meniny 11. augusta.. čiže plus minus jeden deň a presne pol roka po narodkach mam meniny.. a vyhovuje mi to.. i keď meniny nejak obzvlasť neslavim.. teda vôbec...
Tak ja mam 25. novembra meniny, potom su Vianoce a potom 11.januara hned narodeniny.. fakt na nic Vsetci to spajaju dokopy a potom sa to ani nejak neoslavuje extremne.. :/ Nemam to rada
ty kokos a vám čo je, veď svoj život oslavujte každý deň alebo každý mesiac alebo čo
maximálne tak môžem poďakovať matke, že vydržala pôrod a inak nechápem, čo je na tom na oslavovanie/dávanie darov, keď som to ja nijak neovplyvnila wtf
@adusha358 veď hovorím vám (síce to som ťa potom nemusela tagovať, ale stalo sa ), keď tu každý splieta, aké je to strašné a ešte do toho pletú Vianoce .______________.
noo, už som tu bol spomenutý keď mi blahoželajú, tak ešte k tomu pripomínajú, že to mám akosi moc ekonomicky prešpekulované, " či som si nemohol iné meno vybrať " a iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ja mam meniny 5 mesiacov a 10 dni po narodeninach a myslim si e tak je to ok, mam fajne rozmiestnene peniaze od babky
a je mi to dosť jedno
maximálne tak môžem poďakovať matke, že vydržala pôrod a inak nechápem, čo je na tom na oslavovanie/dávanie darov, keď som to ja nijak neovplyvnila wtf
skôr som šťastná, že mám pekné meno omg
Ja mám odstup dosť v pohode.
najhorsie je ked sa ma ludia pytaju ze co chcem a ja fakt neviem co chcem a ledva daco vymyslim uz zase co chcem na narodky
on má 18.10.