Naša matikárka asi nepozerá TV ale nečíta noviny...?!
Učili sme sa ešte dávnejšie o rovnosti a naša učka nám vysvetlovala...a že pred zákonom sme si všetci rovný?!?! Ked politik Csáky išiel 150km/h a zastavili ho policajti...šak má imunitu šak on nemusí zaplatit ved má imunitu....alebo diplomati si môžu stát
@galinka ešte môžeš založiť haluznú stranu ako ten týpek na východe s kapurkovou či akou stranou, hlasy od recesistickej mládeže sa pohrnú a hneď si v parlamente
@cocca-colla co je dost blbe a nemala by to robit...x) aj ked podla mna celkom pravdive, dobre, chapem vyznam tej imunity a ze je potrebna, ale dost to prehanaju
@atep a vieš o tom že existuje zákon ktorý zabezpečuje poslaneckú imunitu? Či tie zákony neplatia? Zákony sú rôzne niektoré sa na teba môžu vzťahovať iné nie. Napríklad keď sanitka ide na červenú pretože jej to umožňuje osobitný predpis je to nerovnosť pred zákonom? Nieje. Rovnosť pred zákonom predstavuje to že ak sa dostaneš do sporu tak máš zabezpečené rovnaké práva na obhajobu ako ten poslanec vrámci zákonov ktoré sa na teba vzťahujú.
Ale máš 12 takže je chvályhodné že si takéto veci všímaš len sa musíš naučiť chápať širšie súvislosti(čo nedokáže tak 3/4 ľudí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ak čakáš, že vám také veci učitelia budú trepať do hlavy, tak zabudni.
Ach dopekla... :/
Práve sa mi zrútil môj životný sen, politik zo mňa nikdy nebude
Ale máš 12 takže je chvályhodné že si takéto veci všímaš len sa musíš naučiť chápať širšie súvislosti(čo nedokáže tak 3/4 ľudí)