Zažila som na vlastné oči na sídlisku Jazero (KE), čo sa mi zdalo dosť dormálne sídlisko pokiaľ som tam nezažila to čo sa stalo.. išla som s kamoškou na ulici a jeden ožran na nu skočil začal ju škrtiť, s fackať potom kopať.. no bolo to niečo strašné
@3 jazero nie je normálne sídlisko na to príde každý kto sa tam prejde raz cez ulicu a zistí že ho chce každý skopať len kvôli tomu že je tam nový (nie môj prípad, ja som tam vyrastala ) ale strašne prijebaní ľudia tam žijú...
@klaudiqaaa žila som tam mesiac a zdalo sa mi to celkom normáln sídlisko no potom sme sa prestahovali a nejak som zrušila z jzr kontakt a teraz som tam išla len tak sa prejsť a toto sa stane, akože kde ten svet speje ..
@3@6 tiez som z jazera a je tu fakt vela ludi na hlavu, ale vieme sa im vyhybat...ale poznam tu aj najlepsich ludi akych poznam z celych KE, z nasej strany ziadna agresivita ani alkohol, len sranda
@10 ved aj ja poznám kopu ludí z jazera, sú to normálny ludia aj ostatný naokolo sa tak zdali no po tom útoku čo sa stalo sa už nedá veriť nikomu ani vlastním
Ak nemá cenu sa do toho miešať, -- vyholenému indivíduu 2krát väčšiemu ako ja ozaj nič nevysvetlím -- aspoň zavolám políciu, ak tá bitka vyzerá, že je zbytočná a dá sa jej zabrániť, tak to skúsim slovami a prípad, v ktorom by som vyhodnotil, že by bolo vhodné zasiahnuť inak ako slovami som ešte nezažil ...
nie nezazila vdaka bohu. kokso. ja to tak nemam rada. a este ked som s kamaratmi vonku. a dakdo do nich zacne picovat a oni sa uplne rozblaznia. viete ake nervy?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov