Mali ste uz skusenosti s muzom ktory vas bil alebo inak fyzicky ublizoval? Pretoze casto od zien pocuvam ze ju byvaly mlatil, alebo mam aj kamaratov takych. Preco si niektore zeny vyberaju agresivne typy u ktorych to uz na prvy pohlad vidiet ze su
Pretoze velka cast zien chce dominantneho samca a pozeraju na vzhlad, peniaze a cokolvek ine nez IQ. A potom placu. Nastastie su take, ktore si dokazu vazit skutocne prednosti muzov.
Inak dodam pekny priklad .. jedna kamaratka (cca 50 rokov) ma dceru o nieco mladsu odo mna. A raz mi tak hovori: "Patrik, Patrik .. mna z tej mojej dcery raz klepne. Mala takeho mileho super pohladneho chalana, ktory by jej dal vsetko, staral sa o nu, mala co len chcela, chalan mal buducnost a mohla byt stastna. A ona ho poslala prec a nasla si idiota, ktory ju mlati. A ked som sa jej opytala preco ho neopusti, ze ako sa mala dobre s tym predtym .. vies ci mi odpovedala? Toto: "Mami, ja to asi sem-tam proste potrebujem dostat cez drzku nech citim, ze mam pri sebe chlapa a nech viem kde patrim."" .. tak to asi hovori za vsetko .. aj take zeny su
ak si žena hlada dominantného muža svojim spôsobom tak trochu musí ratať aj stym že možno ten človek bude mať problemy so sebaovládaním ... ak s tým neráta ani trochu tak to je potom už inde problem
@diehard neda sa v tom najsť trochu aj taka potreba umernenia? že pretrpí pár po papuli len preto aby nemusela zastavať nejaku vyššiu poziciu a mať v rukach vyššiu zodpovednosť za vedenie života, že sa klasicky hodí do rúk chlapovi lebo je to jednoduchšie, ten sa už postará o všetko a kedže sa stara o všetko, jeho slovo ma väčšiu váhu
@marjy77 vsak samozrejme, ze len chvilu a potom utecie zase k niekomu dobremu kde sa zahoji a ked uz sa bude nudit tak si zase najde nejakeho somara .. a takto dookola
@diehard ja som tiež randila s milým dobrým, čestným a inými akože pozitívko vlastnosťami ale bol to zároveň srab, neschopný človek, nedokáže sa sám rozhodovať, nedokáže nič zabezpečiť proste decko v dospelom vydaní.
Tiež som sa na neho vysrala a mama sa vyplakávala sto rokov, že akého ťuťmáka perfektného som mala, že jak ma ľúbil a ja som sa na neho vysrala. Ťažko povedať čo všetko v tom bolo, tým nechcem povedať, že dopadla dobre ale hento tiež nebolo bohvie čo
@diehard Je nájsť ťažké niečo v strede, buď je to manták, ktorého musíš ťahať (to je ten akože dobráčik, miláčik, laskáčik), však čo iné by aj mohol byť keď je neschopák už to musí hrať len na city a dobráctvo.
Alebo potom ten opačný extrém, že si je vedomý svojich mužských kvalít a následne si to dokazuje na ženách
Vďaka bohu za každého normálneho muža.
niekedy aj chlap co je slusny a mily sa vie prepnut do takeho modu, ze proste tu zensku zbije, nie je to len domenou na oko agresivnych a vybusnych chlapov. tiez som mala priatela co bol zo zaciatku mily, slusny aj vsetko a potom mu v istych situaciach zacalo cim dalej tym viac prepinat a aj na facky prislo (sice som asi viac ublizila ja jemu nez on mne ale nezacala som si )
To nie su agresivne typi, mylis si pojmy s dojmami. Su to chudaci, ktori si trufnu viac menej len na bezbranne/slabe zeny. Fakt agresivnych muzov som naposledy videl na MMA treningu, pred 5 rokmi, ako ''mlatili'' (vramci treningu) byvaleho kulturistu. Ja sice takych znamych asi dufam ze nemam co by si takto zlost vybijali na zenach, ale poznam par takych pripadov, je mi tie zeny luto, ale ver mi, zeny si vzdy vyberaju a mne sa akosi nechce verit tomu ze si nemohli vybrat lepsie z tych 10 napadnikov v reali, a 20 na internete ... zbytocne sa nad tym zaoberas, je to ich vec a basta. Ty ked si vyberies nejaku ceckatu vymalovanu sexicu s najnovsimi iphonmi a potom budes vyplakavat ze aj v nedelu musis ist jest do restauracie, lebo ze ti vobec nenavari, tiez to bude tvoja chyba, ze si si taku vybral...
Žena, ktorá si to nechá a nič proti tomu nerobí, si to asi aj zaslúži, aby si uvedomila v čom žije.. A u mňa chlap prestane byť chlapom, akonáhle udrie ženu..
Ja som taku skusenost chvalabohu nemala, ale ak by sa to stalo - bez nadsazky - pre toho chlapa by som sa bez jedineho slova stratila zo zemskeho povrchu, v zivote by som s nim neprehovorila.
A vela ludi casto polemizuje, ako, preco, ze niekedy to treba zensku udriet aby ju chlap ukludnil, tak s tym ja zasadne nesuhlasim a fakt dufam ze sa nestane take, ze by mi niekto strelil len na zaklade nejakej extremnej situacie, lebo ja aj to vyhodnotim ako hrozbu a bude v sekunde koniec.
Generalizácia naša každodenná a spoločenské mýty, nepriveďte ma prosím o rozum...
poznám kopec mačov, dominantných mužov, čo sa prejavujú agresívnejšie, majú radi tvrdé a bojové športy, vmotávajú pravidelne do pouličných bitiek a potýčok a musím povedať (aj keď to nehovorím s dákym obhajovaním tejto skupiny), že i príslušnici vyznávania určitého "životného" štýlu a postoja - napríklad kotleby - sa správajú často tak, že by žene neskrivili vlas na hlave a ani nepomysleli na to, že by ženu udreli.
nehovorím tým, že sa medzi nimi nenájde aj taký, ale no...
@18 - toto
Práveže často násilníci (a rôzne odnože kategorizácie spadajúce pod násilie - zneužívanie, vydieranie) a manipulátori (a áno, aj podľa štatistík), vyzerajú neškodne, "reprezentatívne" a človek by to na nich nepovedal. videla som to aj pri ženách pracujúcimi v sex-biznise a aj mi to dievčence rozprávali, že neohrabané, vulgárne a agresívne vyzerajúce paskudy boli často neškodné a zakríknutí týpci, na ktorých by si nepovedal, že sú schopní ulomiť muche krídlo, boli násilnícke typy. A vidím to nielen v tejto oblasti, ale aj v oblasti týraných deciek, proste tyran je práveže ťažko identifikovateľný.
@22 Prvé dva riadky radšej nekomentujem, lebo by mi asi rupli žilky na hlave.
A nezabúdala by som teda, že fyzické násilie nie je všetko. Je aj psychické. A obe zanechávajú stopy na duši a z oboch sa veľmi ťažko dostáva.
Prečo tie ženy ostávajú v takýchto vzťahoch a nechajú si to, je na ďaľší zbytočný monológ, ktorý si aj tak nikto neprečíta, takže je mi zbytočné to písať. Ale je to tiež vysvetliteľné a je to aj pochopiteľné, len sa stačí zamyslieť a mať emočný rozsah väčší ako čajová lyžička. A nie je to síce ani pekné a ani príjemné a nepodporujem ženy v zotrvávaní v takých vzťahoch, ale v podstate za to "nemôžu", od takéhoto niečoho proste nie je ľahké odísť, čisto už len pre strach napríklad.
@xxar3s velky ziarlivec bol, aj ked som si iba pisala so spoluziackou a toto konkretne bolo, ked som dohadovala stuzkovu a bolo potrebne komunikovat aj s muzmi. potom to bolo uz aj iba, ked som na stanovacke nesla spat zarovno neho ale chcela este kecat s babami a pod. proste najprv v pohode a potom mu zacalo prepinat
@diehard poznam, viem o com hovoris...a presne ako hovoris...tieto typy zien ostane v 40-tke ( ak nie skor ) tyrane svojimi muzmi..smutne osudy...uprimne? tak im treba...nic viac sa ktomu neda povedat...ked si nevazia to co mali, tak nebudu mat ani polovicu toho
Pretože práve také výbušné typy ženy priťahujú.
Tisícročia si ženy chceli uloviť najväčšieho samca.
Chlap ktorý nerešpektuje pravidlá a ide si za osobným úspechom cez všetky prekážky je pre ženu zlatá baňa pretože ho vníma ako toho kto bude mať vždy dosť lebo všetko vždy vezme a teda sa ujde aj jej.
Videl som o tom dokument
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
#feelfreetohateme
Tiež som sa na neho vysrala a mama sa vyplakávala sto rokov, že akého ťuťmáka perfektného som mala, že jak ma ľúbil a ja som sa na neho vysrala. Ťažko povedať čo všetko v tom bolo, tým nechcem povedať, že dopadla dobre ale hento tiež nebolo bohvie čo
Alebo potom ten opačný extrém, že si je vedomý svojich mužských kvalít a následne si to dokazuje na ženách
Vďaka bohu za každého normálneho muža.
A vela ludi casto polemizuje, ako, preco, ze niekedy to treba zensku udriet aby ju chlap ukludnil, tak s tym ja zasadne nesuhlasim a fakt dufam ze sa nestane take, ze by mi niekto strelil len na zaklade nejakej extremnej situacie, lebo ja aj to vyhodnotim ako hrozbu a bude v sekunde koniec.
poznám kopec mačov, dominantných mužov, čo sa prejavujú agresívnejšie, majú radi tvrdé a bojové športy, vmotávajú pravidelne do pouličných bitiek a potýčok a musím povedať (aj keď to nehovorím s dákym obhajovaním tejto skupiny), že i príslušnici vyznávania určitého "životného" štýlu a postoja - napríklad kotleby - sa správajú často tak, že by žene neskrivili vlas na hlave a ani nepomysleli na to, že by ženu udreli.
nehovorím tým, že sa medzi nimi nenájde aj taký, ale no...
@18 - toto
Práveže často násilníci (a rôzne odnože kategorizácie spadajúce pod násilie - zneužívanie, vydieranie) a manipulátori (a áno, aj podľa štatistík), vyzerajú neškodne, "reprezentatívne" a človek by to na nich nepovedal. videla som to aj pri ženách pracujúcimi v sex-biznise a aj mi to dievčence rozprávali, že neohrabané, vulgárne a agresívne vyzerajúce paskudy boli často neškodné a zakríknutí týpci, na ktorých by si nepovedal, že sú schopní ulomiť muche krídlo, boli násilnícke typy. A vidím to nielen v tejto oblasti, ale aj v oblasti týraných deciek, proste tyran je práveže ťažko identifikovateľný.
@22 Prvé dva riadky radšej nekomentujem, lebo by mi asi rupli žilky na hlave.
A nezabúdala by som teda, že fyzické násilie nie je všetko. Je aj psychické. A obe zanechávajú stopy na duši a z oboch sa veľmi ťažko dostáva.
Prečo tie ženy ostávajú v takýchto vzťahoch a nechajú si to, je na ďaľší zbytočný monológ, ktorý si aj tak nikto neprečíta, takže je mi zbytočné to písať. Ale je to tiež vysvetliteľné a je to aj pochopiteľné, len sa stačí zamyslieť a mať emočný rozsah väčší ako čajová lyžička. A nie je to síce ani pekné a ani príjemné a nepodporujem ženy v zotrvávaní v takých vzťahoch, ale v podstate za to "nemôžu", od takéhoto niečoho proste nie je ľahké odísť, čisto už len pre strach napríklad.
ziarlivost je prvy varovny signal ze nieco neni v poriadku a ze chlap ma problem so sebavedomim.
Tisícročia si ženy chceli uloviť najväčšieho samca.
Chlap ktorý nerešpektuje pravidlá a ide si za osobným úspechom cez všetky prekážky je pre ženu zlatá baňa pretože ho vníma ako toho kto bude mať vždy dosť lebo všetko vždy vezme a teda sa ujde aj jej.
Videl som o tom dokument