Ahojte ! Chcela by som vás poprosiť o pomoc. Mám nový notebook, a neviem si nastaviť na plochu nové pozadie. Na starom compe som si len klikla na obrázok, a tam bolo "nastaviť ako pozadie". Tu to tak nemám. Nevedeli by ste mi poradiť, ako to mám urobi
ja mám win. 7 a robím to nasledovne: na ploche stlačíš pravé myšítko , vyberieš ,,prispôsobiť" , a ptm ti ukáže okno kde si vyberieš ,,pozadie pracovnej plochy" (v ľavo dole) a tam si vyberieš obrázok (môžeš si ich vybrať aj viac a budú sa ti prehadzovať ako prezentácia).
@cinko - lenže toto nie je o vyznaní sa v počítačoch, toto je o základnej schopnosti/ochote rozmýšľať. ale načo, keď môžem napísať hlúpe fórum a niekto mi určite poradí. načo napríklad pozrieť na google, načo sa trošku pohrabať v systéme, veď určite nebol stavaný na to aby sa v ňom niečo také dalo ľahko a pomerne triviálnym logickým postupom nájsť. načo napríklad otvoriť ovládacie panely a do vyhľadávania si dať "plocha" alebo "pozadie" (keď zadáš "pozadie", je to prvý výsledok, keď "desktop" tak asi piaty), atď atď...
ale máš pravdu, nie každý je schopný/ochotný úplne triviálnym spôsobom občas zapojiť mozog. povedať si "ja to neviem", alebo "ja sa v tom nevyznám" je oveľa ľahšie a pohodlnejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A na win viste by to malo byť rovnaké..
ale máš pravdu, nie každý je schopný/ochotný úplne triviálnym spôsobom občas zapojiť mozog. povedať si "ja to neviem", alebo "ja sa v tom nevyznám" je oveľa ľahšie a pohodlnejšie.
» www.birdz.sk/forum/uz-mas-dr...
je toho viac tieto myslis ze tieto prispevky su plnohodnotne ?
Peace