Potrebukem poradit či by sa da na fb nastavit niekte aky určej osobe neukazovalo moju činnost napr. ked niečo lajknem alebo si niekoho pridam do priatelov.
priatelov si pred nim skry, urcite sa to niekde v nastaveniach da len neviem uz konkretne kde,skus priamo tam kde mas zoznam svojich priatelov ,klikni vpravo hore na upravit (alebo spravovat neviem uz co je tam presne napisane) a tam daj vlasnte nastavnia, napis meno osoby ktorej s ktorou to nechces zdielat a mas .. a lajky aj ked si schovas (to sa da ked si v profile vyberes "spravovat sekcie" a odfajknes "likes"), na profile ich sice mat nebudes,ale ak nieco lajknes vzdy sa to kazdemu zobrazi v novinkach
@slaxo no to ukazovat bude, aspon aj som zatial neprisla na to ako to spravit..ale neukazuje to vzdy kazdemu, zavisi to od od toho kolko stranok ten clovek sleduje a kolko ma ludi v priateloch, ak ich ma vela tak mu uz taketo drobnosti ze kto co lajkov neukaze, lebo by tam mal neskutocne mnozstvo noviniek za poslednu minutu ..ale ak ta ma dotycny pridaneho v nejakom vlastnom vytvorenom zozname priatelov, alebo napr v blizkych priateloch, tak mu uz urcite ukaze ak si si nieco lajkol, na to tie zoznamy sluzia, aby ludom neunikli vsetky tieto drobne cinnosti niektorych z ich priatelov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Uvidí iba to, čo nastavíš ako verejné.