Naucila som sa hned cez prazdniny, par dni po lyziarskom. Ale teoriu som mala z lyziaraku, potom som si to sama cvicila, v klude, bez cholerickeho profaka...
OChorela som dva dni pred lyziarskym a tento rok ideme zase...no nejdem tam preto aby som sa naucila lyzovat lebo uz viem ... ale idem tam pre tie zazitky
ja ked som bola prvykrat na lyziarskom tak mi to velmi zle islo som mala modrinu na polke zadku od tych padov ale tak naucila som sa a dalsi rok som uz bola v najlepsej skupine
@zizisko , tak ja som na prvom lyziarskom ale uplne nevedela, ale to nas ucila taka ucka co mi vobec nevysvetlila ze co a ako, iba povedala ze robte obluky a nepovedala na ktoru nohu sa treba postavit a tak ale potom som na to nejak prisla a uz to slo jeden na snowboarde si so mnou dokonca chcel dat pretek
@anitchka Tak to sa ti ani nečudujem Oni nás tak triedili,že tu si vyjdite na kopček a spustite sa No jasné že som išla k nováčikom keď som zletela dole skoro celú cestu na zadku
pokusam sa lyzovat 4 roky. proste to neviem a nebavi ma to. bola som na dvoch lyziarskych a na oboch som treti den hrala zufaly plac po ktorom som sa odobrala do bufetu a s cajom a knizkou tam stravila zvysok tyzdna
naučila som sa lyžovať sííce mi to trvalo dlhšie ale nakoniec ked už bolo po lyžiaraku mi učitel povedal že som lyžovala lepšie ako tý čo vedeli skor lyžovať.. DDDDDDD už sa tešíím na lyžaraak tento roK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a skoro som sa zabila