@silviaaa to prave neviem, chcem to zistit, ci je to medzi nami uz uplne mrtve 0%sanca, alebo tam nieco je... je to dost po dlhom case a pytat sa napriamo take otazky ako "citis este nieco ku mne?" mi pride trosku ponizovanie, ako keby som nemala hrdost kedze ja som bola iniciator rozchodu...ale vase rady by mi dost pomohli momentalne
nerob to. ak ta odkopla prvy raz, bude si ta len namotavat a vyuzivat ta dokym si jej dobry. mam skusenosti dost bohate na to aby som ti povedal ze ej to 99% sanca ze to tak bude
nie sprav si z neho ked tak kamoša a ked niečo ,,rieši" tak to už duplom by ma takéto sprostosti nenapadli. Podla mna sa nato vykašli a neskor budeš šťastná že si nestrácala čas s niekym kto si ťa absolútne nezaslúži
ano, ex si niekoho najde a zrovna vtedy si dievca uvedomi, ze k nemu znova nieco citi. nebud drbnuta a neser sa do vztahu inym ludom, ak ho chces naspat tak pockaj kym si doriesi on s tym dalsim dievcatom. zvadzat byvaleho ked on uz niekoho ma je mega svinstvo
to neveští nikdy nič dobré ... nie važne, z určitých okolností sa to skončilo ... a ak chce človek kvôli citom znovu prehliadať tie dôvody a zabúdať na to kvôli čomu to skončilo, je to nezodpovedné a hlúpe ... a hlavne naivné ... + po čase sa človek bez vás zmení...bude iný a skôr je pravdepodobné že sa vám to páčiť nebude pretože ste sa zalúbili kedysi do niekoho iného ... ale samozrejme môžu existovať výnimky...ale myslím si že ich tolko nebude
@bejby-be určite áno ... vždy má všetko zmysel a skôr je prospešnejšia komunikácia ako nečinnosť, pretože sa daju veci do pohybu a ty sa môžeš podla toho nasledne zariadiť ... určite sa mu vyznaj alebo mu aspon jemne naznač čo citiš ... od jeho reakcie potom už budeš sama vedieť ako ďalej ... uvidiš
@bejby-be toto je naozaj ťažko povedať ... v hre ale v situácii je velmi vela možností a okolností, neodvážim sa preto takto ti ovplyvňovať úsudok ... a to čo by som konkrétne ja urobil je nepodstatné pretože môj vzťah s mojou byvalou bol iný atď a ten tvoj sním a všetky okolnosti okolo toho si nemám šancu vybaviť natolko aby som si to realne vedel aplikovať na môj život ... čiže je to nepodstatné ... ale aj tak ti odpoviem, len nechcem aby ťa to ovplyvnilo v rozhodovaní ...
viem ti odpovedať len na modelovú situaciu mňa ... keby mne príde bývalá vyplákavať že ma chce atď atď a ja by som mal pri sebe dievča s ktorou to začínam myslieť vážne ... tak ju žial pošlem niekam ... a navyše moja bývalá je mrcha takže
ty to len pekne urob a zariaď sa podla jeho reakcie ale určite to urob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Preboha ser na to, mohla by si mať už dosť rozumu!
viem ti odpovedať len na modelovú situaciu mňa ... keby mne príde bývalá vyplákavať že ma chce atď atď a ja by som mal pri sebe dievča s ktorou to začínam myslieť vážne ... tak ju žial pošlem niekam ... a navyše moja bývalá je mrcha takže
ty to len pekne urob a zariaď sa podla jeho reakcie ale určite to urob