môj tatinko si najnovšie založil FB a poslal mi žiadosť na priatelstvo, takže miesto 1x týždenne tam už nechodím vôbec, aby som ho nemusela akceptovať.
nieže by som tam mala niečo také, ale vidieť cez to mojich spolužiakov, no, NO...
jo, maminka je na facebooku (niekedy pred nou musim schovavat statusy typu: dnes nepome do školy a je aj na skype.. urcite je to lacnejsie, ked som ja prec cely tyzden, tak si radsej napiseme par viet na nete, ako sa vykecavat cez telefon..
@delegatka najlepsie to mas ked to spojis... vykecavat cez net
a k teme... oco total antitalent, mamina som myslel ze tiez, no clovek ju nauci s mailom a nejake webnoviny poprip. skype a uz naposledy vidim jak sa sprta v historii prehliadaca, no to som mal zase co vysvetlovat ...som zhodil na brata
skype (obaja), gmail (obaja), FB (obaja), mamicka chodi pravidelne kontrolovat BIRDZ ale pokec este neobjavili, akurat ze tam nechodim no nie je mi super?
a som rada, lebo si s ním dobre rozumiem, a to že je na Fb a všetko mi komentuje mi nevadí, a vďaka tomu že je na skype a ním môžem volať aj keď je v nemecku
@toxo hh no viem si predstavit co tam nasla... a vykecavat cez net to nie, ak myslis teda ze skype volanie alebo tak..vzhladom na to, ze som na intraku to moc nie je mozne tak, aby to bolo sukromne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Furt dnes tomu jebe
Ale opravujú to...
ale na fb pravidelne komunikujem s mojou tetou pravidelne
nieže by som tam mala niečo také, ale vidieť cez to mojich spolužiakov, no, NO...
mama detto, ale dávnejšie už
normálne ma vďaka tomu pustila tá facebookmánia.
a k teme... oco total antitalent, mamina som myslel ze tiez, no clovek ju nauci s mailom a nejake webnoviny poprip. skype a uz naposledy vidim jak sa sprta v historii prehliadaca, no to som mal zase co vysvetlovat ...som zhodil na brata
a som rada, lebo si s ním dobre rozumiem, a to že je na Fb a všetko mi komentuje mi nevadí, a vďaka tomu že je na skype a ním môžem volať aj keď je v nemecku