Ahojte navždysámci a navždysámice, resp. foreveraloneri/ky! Prečo to tak je? Prečo si myslíte, že to bude pretrvávať? Prečo? Prečo? Nechcete to zmeniť? Má niekto rady, ako sa tohto statusu zbaviť? Makajte s diskusiou!
ja ani neviem i ked napada mi ze preto ze som vseobecne dost sprosta a paradoxne napriek tomu ze sa tym seriem tak grcam pri akomkolvek romantickom ci akom prejave ostatnych ludi resp. parov a takto nejak
..možno je to tým že má niekto inu povahu ako viacerí, možno je nekomunikatívny a nevie len nájsť tu pravú..možno je hanblivý...je vela dovod prečo je človek forever alone
napríklad aj preto, lebo keď vás konečne niekto zoberie von, tak ste behom dvoch hodín schopní 765krát povedať, že ste škaredý, nemožný a nikto vás nikdy nebude chcieť...a to je hlavne nudné, otravné a odpudzujúce
(toto som si zažila už veľakrát a dúfam, že už nikdy s takýmito chudákmi nebudem musieť strácať čas)
Pretoze nikoho nebavite travit cas s clovekom, ktory rozprava len o tom aky je foreveralone, ako ho nikto nechce, bude do smrti sam, lutuje a nejde z neho nic pozitivne.
staci sa opytat sameho seba: som osoba, s ktorou by som bol ochotny chodit a pocuvat vsetky tie dristy?
Ak je odpoved nie, je nacase nieco na sebe zmenit.
@sheily ma pravdu!!!
poznam par ludi,co stale placu jak budu sami a aj som im chcela nejak pomoct a potesit ich,ale je to len v ich hlave a v nich a fakt ma to uz nebavilo pocuvat.
moc to riesite, ja by som bol radsej sam ako furt sa na niekoho namotavat, nemat vyriesene vlastne sracky, cely vztah predepkovat a prefrflat a potom, ked clovek logicky zdrhne kade lahsie, tak depkovat este viac.
velmi casty scenar, vidíme to aj tu... najprv sa zacnite milovat sami a potom budu aj ostatni
@dumbledore vies mi dat aj priklad? nejak neviem,co mozes mysliet.Tak treba s tym/so sebou asi nieco robit ,ked sa clovek neciti ok,tak ako je a myslim ze stazovanie sa a plakanie moc nepomaha,mozno len kratkodobo. Mne osobne,ak sa ludia stazuju a tak,tak ok,vypocujem,ale ak to je furt a dlhodobô a nic pre to nerobia aby nastala zmena,tak ma to vazne unavuje a skor odpudzuje.
mal som frajerku, co nariekala casto ako ju nemaju radi, cely cas som jej bol oporou, ale ona si nasla vacsiu oporu ako mam ja a tak som sa na nu nasral, lebo ma nebrala vazne, ked som sa jej snazil pomoct. Nerad to pocuvam, ale ked ti na cloveku zalezi vydrzis. Ja si srdce vylievam len tu, v sukromi skoro nikto nevie, alebo neveri, ze som bez frajerky. No nechodim do spolocnosti, preto lebo nemam rad plytke udrzovanie vztahov, zvolil som si byt sam, aby som nikoho netrapil, ale zaroven mam dost vysoke naroky na partnerku, clovek bez zapalenia nevzblkne laskou, hoc krasa dokaze uchlacholit, charakter lame ocakavania a teraz som na hrane medzi smutkom a odhodlanim, nestabilny v mysleni, konani a uzavrety
@dumbledore A to bez lasky sa neda byt sam so sebou v pohode a stastny? Ono to je asi pravda,ze clovek by mal mat aj seba trochu rad. Ja osobne by som nechcela partnera co by mi stale nariekal a tak.
Sustred sa na ine veci zatial,ak ti smiem poradit. Investuj zatial cas do seba,do kariery,do svojho zovnajsku..a netreba stale riesit ze 'oooch nikoho nemam a je mi z toho smutno' akoze ok,raz za cas si posmutit je oukej,ale dlhodobo a stale je max nepritazlive na chlapoch pre mna osobne a rozhodne to predlzuje 'forever alone' stav si myslim. Naco je take smutenie a lutovanie sa dobre,vazne? Utapat sa v sebalutosti a pisat statusy na birdzi aby ma aj ini lutovali,alebo naco? Akoze toto neebolo ani na teba myslene,skor na inych,len pomimo
@hoperpohroma nenasla si toho praveho 99% ludi su nezreli na vztah, mnohi nikdy v zivote ani nezaziju lasku aj ked si myslia ze je to laska. aj ti co maju vztah su castokrat nespokojni, lebo sa nevedia jeden druhemu otvorit. chyba dovera... tam kde je falos, pretvarka, hry a ojeby to jednoducho fungovat nemoze. Vztah moze fungovat len vtedy ak ste jeden druhemu totalne otvoreni a nerobite na seba tahy, ked sa na nic nehrate ale na to musis najst niekoho s kym si kompatibilna a taky je asi jeden clovek zo 100. preto sa netreba vzdavat, ani ja som tomu neveril ale je to naozaj tak.
vzhľadom na to že toto je BIRDZ a teda akože forum pre mladých, tak PREČO PREBOHA SI CCA 20 ROČNÝ ĽUDIA (+-5 rokov) myslia, že keď sú teraz sami tak budú navždy sami???????? pochopím, keby to povedal niekto kto má 50+ (aj ked aj tam je šanca že si niekoho nájde, len možno menšia) ale proste nejaký tínedžer povie, že bude celý život sám bez partnera a bez lásky? woow... niekto proste môže mať super vzťah už v 18-tich a niekto až v 30-tich.. niekomu vzťah vydrží celý život a iný vystrieda viac partnerov... ale úplne bez lásky a bez vzťahu/vzťahov nežije takmer nikto... (možno nejaké 1% populácie tak naozaj žije ale to pravdepodobne aj tak nebude prípad nikoho z vás) ... čiže nie ste forever alone, len momentálne ste ešte nenašli toho pravého...
ja neviem, čo je na mne zlé len ako kkt som sa namotal a furt si mylsím, že z toho môže byť niečo...a vždy sa to dojebe (ako napr dnes čirou náhodou to dojebal kamoš) ...
Niekedy mam potrebu to zmenit.. ale som lenivy strasne.. komu sa chce
a ked si zoberiem ze by mi potom polka volneho casu, ktory som mal len a len pre seba zmizla.. no strasne daco
lebo som totalne useless pre akykolvek dlhodoby vztah. vidim to na mojich kamaratstvach - moji kamosi su super ludia, ja si ludi starostlivo vyberam. ale po case, hoci mi na nich nic nezacne vadit, ma jednoducho prestanu bavit. oni ma takeho beru a kedze niesu blbi a su dostatocne chapavi (starostlivy vyber ftw), vedia akceptovat, ze nejaky nuteny kontakt s nimi typu "pocuj, dlho sme sa nevideli, neskocime na pivo?" nicomu neprospeje. iniciativa musi byt z mojej strany. ale ako vravim, toto su kamarati. ich zivot ide pokojne dalej, aj ked sa im neozvem pol roka. no aplikovat take nieco do vztahu? to sotva. ani keby som mal tu najsamtolerantnejsiu priatelku na svete, takto by som sa spravat nemohol. vyplyva z toho jedine - s priatelkou by som sa nesmel zacat nudit. nikdy. a taku osobu si neviem dost dobre predstavit. moj okruh znamych tvoria ludia od cestovatelov, cez umelcov az po pravidelnych uzivatelov tvrdych drog - proste typy, ktore su zaujimave a je sa s nimi o com bavit. ako by mal vyzerat clovek, ktory by ma nikdy nudit nezacal, to ozaj neviem.
a napokon, v konecnom dosledku som aj tak len uzavrety, melancholicky introvert, hoci neustale viac-menej uspesne predstieram opak, a vsetky moje doterajsie vztahy skoncili katastrofou, cize pokusat sa budovat nejake nove vztahy pre mna tiez nieje prechadzka ruzovou zahradou.
Neopúšťajte sa. Ako vravela @Pijemzelenycaj , máte kopu času pre seba. Začnite cvičiť, robiť, čo vás baví, obliekať sa dobre, môžte zažiť kopu dobrodružstiev. Svet je krásny aj bez partnerky, keď ju nemáte, len neseďte doma. Všetko zaujímavé čaká vonku. Inak ja tak neznášam slovo melanchólia.
Nijaká nieje dosť dobrá no :S Keď vidím kamarátov že zoberú (si zoberú doslovne 0_0 ) hocičo tak nechcem urobiť špatný krok smerom ako oni. Kto ma potom pozerať cez 30 rokov na ten hnu...
Niesom forever alone, ale som casto loner, lebo mam rad samotu, ludia zo mna cucaju energiu. Ale ked mam niekoho, kto mi ju aj dobija, som s nim prirodzene rad ]
Paci sa mi ako si to napisal ale moje vyjadrenia su blbe. ja o sebe nikomu nechcem nic hovorit. nemyslim se ze mam nejaky potencial som skareda, hlupa, sialena a bezcharakterna nerada komunikujem, hanbim sa za seba proste uplne som clovek nepouzitelny do bezneho zivota, som loser som depresivna, nudna a bez nejakych super zaujmov...a ked uz som teda kompletne napicu tak sexy je vraj sebavedomie ale ani to nemam. Sice podla mna sebavedomie znamena vediet aka som a nie mysliet si o sebe vela pozitivneho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
to posledne DDDDDDDDDDD
@foxylady no hej, mám to podobne veru drahá lištička ...
!!! .)
(toto som si zažila už veľakrát a dúfam, že už nikdy s takýmito chudákmi nebudem musieť strácať čas)
(Bola) som prieberčivá , namyslená, odmeraná, odmietavá a sebecká.
Už niesom. Nový rok, nová volnejšia JA.
staci sa opytat sameho seba: som osoba, s ktorou by som bol ochotny chodit a pocuvat vsetky tie dristy?
Ak je odpoved nie, je nacase nieco na sebe zmenit.
poznam par ludi,co stale placu jak budu sami a aj som im chcela nejak pomoct a potesit ich,ale je to len v ich hlave a v nich a fakt ma to uz nebavilo pocuvat.
velmi casty scenar, vidíme to aj tu... najprv sa zacnite milovat sami a potom budu aj ostatni
@pijemzelenycaj niekomu proste láska nepraje
Sustred sa na ine veci zatial,ak ti smiem poradit. Investuj zatial cas do seba,do kariery,do svojho zovnajsku..a netreba stale riesit ze 'oooch nikoho nemam a je mi z toho smutno' akoze ok,raz za cas si posmutit je oukej,ale dlhodobo a stale je max nepritazlive na chlapoch pre mna osobne a rozhodne to predlzuje 'forever alone' stav si myslim. Naco je take smutenie a lutovanie sa dobre,vazne? Utapat sa v sebalutosti a pisat statusy na birdzi aby ma aj ini lutovali,alebo naco? Akoze toto neebolo ani na teba myslene,skor na inych,len pomimo
a ked si zoberiem ze by mi potom polka volneho casu, ktory som mal len a len pre seba zmizla.. no strasne daco
a napokon, v konecnom dosledku som aj tak len uzavrety, melancholicky introvert, hoci neustale viac-menej uspesne predstieram opak, a vsetky moje doterajsie vztahy skoncili katastrofou, cize pokusat sa budovat nejake nove vztahy pre mna tiez nieje prechadzka ruzovou zahradou.