Zaujímal by ma váš názor na knihu Na vine sú hviezdy od Johna Greena. Pred tým ako som ju ja začala čítať, počúvala som aká je krásna, úžasná, dokonalá...a keď som ju už dočítala, nevedela som či sa mi páči preto aká je alebo pretože môj mozog si myslí, ž
dala mi to kamarátka do ruky, že si to musím prečítať...
ale nejak sa mi do toho nechce, len čo som si pozrela trailer na film... príliš sentimentálne a asi aj príliš smutné.
Mala som to rovnako každý ju ospevoval, tak som si ju kúpila, prečítala a moc ma to teda nenadchlo.. ale povedala som si, že ako to je možné tak som si na 2. deň prečítala koniec a bolo aj pár sĺz.. ale aj tak to nie je ono čítala si Aljašku? Tá sa mi páčila oveľa viac
No ja som počula iba pozitivne a ešte stále počujem a stále nechápem Ako fájn aj ja som si poplakala ale nebolo to ono Nechápem prečo je stále okolo toho také haló A poväčšine dievčat, ktoré to čítali z mojich kamaratiek to bola ich prvá kniha vôbec takže tak ...Nie a po tejto kúsenosti sa mi do tohoveľmi nechcelo ale zvažujem to Keď odporúčaš aj sa do toho pustím
@unwritten túto konkrétnu knihu som nečítal... ale vo veľa iných veciach s tou dievčinou súhlasím.... aj keď zbuzerovala nejaké veci, ktoré sa mne páčili ale často postrehne veci, ktoré som si ja nevšimol alebo presne pomenuje niečo "čo som cítil ale nevedel správne uchopiť"... jednoducho býva dosť trefná a ostrá
@stonely03 prečítaj si ju je to niečo iné.. niektorí ľudia vravia, že vieš dopredu čo sa stane ale ja si to nemyslím.. aj keď z názvu vieš čo sa približne stane, aj tak ma to prekvapilo
To je ten autor, čo ho ohovárajú všetky skoro blogy na tumblri, čo sledujem, a síce neviem presne kvôli čomu, ale mám sklony tým ľuďom v tomto dôverovať?
Ako ja nevravím, že to bolo celé zle, len to, že ako to každý ospevoval čakala som viac. Dojalo ma ako veľmi ju on miloval a čo pre ňu urobil. Ale nebolo to pre mňa až také silné. To viac som plakala pri Hunger games, kde zomrelo nespočetne veľa ľudí. @unwritten pekne si jej to napísala Fakt ani na mna to veľmi nezapôsobilo. Takto sa asi nekritizujú knihy.
Ja som ju čítala ešte v dobe, keď to nikto nepoznal a podľa mňa je to dobrá kniha, síce trochu preceňovaná ale nemám jej čo vytknúť.
Čo sa mi ale nepáči, je názor tej baby v @5 , podľa mňa jej kritika vôbec nie je na mieste a dosť vecí tam prehnala
strašne veľký bum bol po tom a keď sa tak zamyslím ani mne sa to až tak nepáčila tá kniha dosť predvídavá trošku zarábanie na tému rakoviny bohužiaľ mne osobne sa viac páčil film Now you see me s podobnou tématikou
Mne ju dal spoluziak a nechutne presladena nerealna kniha. Par krát som aj uvazovala ako je možné že ju ľudia tak ospevuju pretože posledných asi 20 strán neviem precitat už asi 3 týždne Radšej si precitaj ďalšiu knihu
ja osm to čitala najprv po anglicky a potom po slovensky, a tým prekladom sa dosť veci zmenilo už to nnebolo ono, ale tak mne sa to celkom pačilo, aj ked ako bolo vššie napisane je dosť rpecenovaná..
Najprv som videla film, a vtedy som vôbec nevedela že také niečo existuje Potom som prečítala aj knihu, a mám taký názor že pravda, síce nie je to najoriginálnejší nápad, ale veľmi sa mi páčil štýl Johna Greena a film sa strašne podaril podľa mňa, hoci vo väčšine prípadov je to práve naopak
@mielikki ak sa nemýlim, tak hop ohovárajú kvôli tomu, že tvrdil, že Anna franková je normálne dievča ako každé iné, čo zomrelo na nejakú chorobu ako tisíce ďalších ľudí ale vlastne sčasti má pravdu
Knihu ešte stále čítam..nemám ju dočítanú (nie preto že by sa mi nepáčila,ale čítam ju v elektronickej podobe a ešte k tomu po česky )..ale film som videla a hoci nemám rada také smutné filmy a mám pocit že toto existuje len vo filme (myslím takú romantiku a také šťastie že sa do ne zamiluje niekto taký ako on),film sa mi páčil..kniha vyzerá byť tiež v pohode,ale radšej by som si ju prečítala v slovenčine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a dost dlho som si myslela ze to je "na víne sú hviezdy" a nechapala som
ale nejak sa mi do toho nechce, len čo som si pozrela trailer na film... príliš sentimentálne a asi aj príliš smutné.
(ak chceš môj názor na ňu je v tom videu na youtube, hneď prvý komentár, od Dominiky Polákovej)
Čo sa mi ale nepáči, je názor tej baby v @5 , podľa mňa jej kritika vôbec nie je na mieste a dosť vecí tam prehnala