aky je vas nazor na sekty,mate z nich obavy,pokladas ich za hlupych,nebezpecnych,ako reagujes ked sa nimi stretnes.napis,zaujima ma to....ja ich pokladam za nebezpecne.
lol...asi si este nestretla satanistov ...na jehovistoch sa vzdy smejem...a scientologia na Slovensku ak aj je tak v malom mnozstve...velmi sa mi pacila parodia south parku na scientologiu Cruisa, Kellyho a Travoltu
Nic, dlabem ich. Respektive podla nalady niekedy sa tvarim ze som silne veriaci, inokedy ze vyznavam satana alebo nejake ine nabozenstvo najlepsie nejake stare ako agyptske alebo severske a inokedy ich poslem prec s dovodom ze boh tu nie je
A nebezpecni su ti ludia akurat tak sami pre seba a pokial sa to netyka mojich blizkych a pod tak je mi to sum a fuk
zase raz nabozenska diskusia...ale takto (zase sa niekomu pletu pojmy s dojmami): jehovisti alebo oficialne a slusne povedane Jehovovi Svedkovia nie su sekta...tym padom by sa v tom tvojom zozname nemali nachadzat, a uz vobec nie na prvom mieste...
to je pravda... jehovisti nie su sekta len spolocenstvo ktore prezentuje urcitu myslienku a presvedcenie... definujme si slovo sekta: organizovane spolocenstvo naberajuce clenov pod vplivom abstraktnych slubov a idei uzivajuce si realne majetne a spolocenske vyhody ktore vyplivaju z konanie toho spolocenstva (samozrejme je to moja definicia ) avsak myslim si ze je spravna jehovisti neslubuju nic... ktirizuju zivotny styl nasej spolocnosti
No, viete.Ja by som asi osobne do žiadnej sekty nešla.Podľa mňa je to choré, pretože čo tie sekty chcú od tzv. veriacich je fakt na zamyslenie.No, každý má predsa slobodnú vôľu, takže keď v to veria tak nech veria....
Jehovisti su sekta, Typek tvoja definicia nieje uplne presna... A aj keby bola tak su podla nej Jehovisti sekta, pretoze maju poziadavky na svojich clenov, a dost silne...
Podla mna ci uz cirkev alebo sekty, kazdy fanatizmus je chory...
15. apokalypsa beží, ale datum biblia neuvzádza preto aby sme bdeli. Boh to tak genialne určil, aby boli spasení len skutočné deti božie. Niektoré cirkvi to maju trošku pomylene, ale možno to nemyslia zle?! Cirkvi Boh vytvoril len na to aby sa ludia zhromazdovali a navzajom sa naplnali duchom svatym...ziadna cirkev nieje dokonala to je jasne...pretoze na tejto zemi s všetci hriešnici...existuju určite zakony ktoré človek nikdy pre tuto vec neprekročí az ked tento svet zanikne a obnovi sa od všetkeho čo tu nepatri
Nechapem preco vsetci hodnotite Jehovovych svedkov v zlom svetle.Tym ze sa niekto stal svetkom sa predca nestal zlym clovekom.Nechat sa v zivote viest Bibliou je to najlepsie co moze clovek urobit.Byt krestanom znamena mat sposob zivota ako Jezis a on je prikladom krestanov 24hod denne.Prave nabozenstvo by malo vytvarat dobre vlastnosti v ludoch v com sa potom odraza cela nasa spolosnost.Malo by mat vpliv na ich zivot.A je zaujimave ze pri poslednom scitani ludi sa na Slovensku sa kazdy stvrty hlasil ku krestanstvu.Kto potom robi tie kradeze,vrazdy,prepady bank...Veriaci ludia?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
mne pri slove jehovista napadne toto
A nebezpecni su ti ludia akurat tak sami pre seba a pokial sa to netyka mojich blizkych a pod tak je mi to sum a fuk
Podla mna ci uz cirkev alebo sekty, kazdy fanatizmus je chory...
Bill Gates
My Nechceme Jeho Visty
Nech si kazdy odpovie sam.....