Ahojte všetci, rozbieham blog o stredných a vysokých školách. Prostredníctvom svojho blogu sprostredkovať študentom skutočné názory ľudí študujúcich na na konkrétnych školách. Aké máte teda názory na vaše školy? Čo prezentujú inak ako to v skutočnosti je?
To je dobrý nápad. Ešte som o dačom takom nepočula, tak aj originálny.
Tak školy ako take boli a su v pohode (aspon tie na ktoré som chodila/chodím), vždy je to o ľudoch a o ich prístupe.
Na to máme Priznania vysokolákolákov. ale k téme: podľa mňa je to super nápad, len bude trvať dlhšie kým sa to dostane do povedomia ľudí a bude tam dostatok komentárov ku každej škole
Podľa mňa to tak prehľadne spracuj, aby boli rovnaké témy o danej škole dokopy a môžeš tam dávať aj napríklad rady pre budúcich študentov ktoré predmety sú sitá a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Tak školy ako take boli a su v pohode (aspon tie na ktoré som chodila/chodím), vždy je to o ľudoch a o ich prístupe.