Chcem prestúpiť na žurnalistiku na túto školu, študovať to externe. Aké máte skúsenosti s touto súkromkou? Veľa učenia? Je tam nejaká prax? Vopred díkes
To je fuk aká škola, pri žurnalistike je to aj tak o tom, čo sama vieš. Ale študovať žurnalistiku externe? To je hlúposť nie? Či pracuješ už v tej oblasti?
@dumbledore až teraz som si vybavila individuálny plán na letný semester, tak si hľadám prácu v médiách, tak snáď sa niečo podarí nájsť. Ale rada by som mala aspoň bc. a moja aktuálna "škola" má problémy, tak to musím rýchlo riešiť.
@vikina987 jaj takto, ak má škola problémy a potrebuješ rýchlo náhradu tak tam choď, veď po Bc. môžeš ísť aj na inú školu. Veď žurnu aj tak prakticky nepotrebuješ na prácu v médiách, ale tak keď to chceš, choď cestou menšieho odporu...
veď tá škola nie je ani na úrovni podpriemerného gymnázia a mať ju v CV znamená, že sa ti mnoho personalistov ani len neozve... keď chceš easy life a málo učenia, tak tam choď, ale potom sa nečuduj, že skončíš akurát tak na pracáku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty