Ahojte pred pár mesiacmi som sa dostala k upútavke jedného filmu-žena sa chcela rozísť s partnerom,pretože už ho neľúbila. Lenže potom zistila,že je tehotná, lebo on pred sexom prepichol naschvál kondóm,aby mali dieťa. Bol tam aj záber,ako oni dvaja le
nevolalo sa to nejak, že "všetci v posteli" alebo "priatelia v posteli" alebo "rodina v posteli"? alebo tak nejak, lebo mi to niečo hovorí, len neviem, či myslíme na ten istý film
@ohavnost nie nevolalo aspoň myslím... hento vyžšie bolo niečo ako nemilujem ťa,alebo neľúbim ťa,ale ak som to zadala do vyhľadávania,stále mi nič nenašlo...
ahojte.. potrebujem pomoc.. ja som jeden film pozerala pred rokom a celkom si ho nepamatam... viem len tolko ze islo o dve dievcata, co isli na dovolenku niekam... ako prisli na to urcene miesto na letisku cakali na taxik a z cudzieho auta vysli nejaky chlapi zobrali im pasy a muslei ist snimi a neskor pochopili ze ide o unos a nechcenu prostituciu... nazov filmu bol kratky cca 4 pismena a co nedavaju hlavu ani patu skusla som google ale nic... dakujem...
Dobrý deň aj ja by som potrebovala pomoc s hľadaním filmu... Je to veľmi dôležité. Viem že boli na nejakom mieste a boli to super kamaráti, a potom jeden sa išiel poprechádzať a tí ďalší tiež. A potom prišiel druhý človek ktorý sa k nim pridal. Pointa. No a vlastne názov mal takých 29 písmen ale vôbec neviem čo to mohlo byť zač. Rok natáčania bol tuším určite medzi 1994-2009 alebo tak nejak..No a fakt si už neviem počať. ďakujem za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
....to čo píšeš aj tu?