Čaute, píšem niečo ako román a potrebovala by som poradiť. Potrebujem názov pre krajinu, aby sa hodil k aztékom a názov pre taký zlatý artefakt v tvare podobnom hviezde. Díky za rady
@mielikki preco stale kazdy hovori ze ak niekto sniva o to byt spisovatelom tak ma zacat kratsimi pribehmi, poviedkami,,.. preco by nemohol akoze hned napisat 300-400 stranovy roman?? ked ma vazne velky talent a taku predstavivost ze by vobec vedel tolko napisat tak preco nie???
@hadimistr aké percento ľudí si sadne a napíše hneď majstrovské dielo a aké sa bude na svoje začiatky pozerať s odstupom času s hrôzou? @kuvincik neviem, teraz čírou náhodou mám Lovecrafta rozčítaného a nič takéto som nepobadala
ale vieš ako, keď si vezmeš také aztécke slovo ako quetzalcoatl tak to môj popis celkom spĺňa
@mielikki okej, treba uznať, že som aztéčtinu nikdy predtým nevidela, a naozaj to vyzerá ako naťukané bez hlbšieho zmyslu
a k tomu Lovecraftovi: niektoré tie slová, ako sám povedal, sú ľudskou rasou nevysloviteľné (viď napr. Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn to som sa učila naspamäť, pretože som o ňom mala referát na angline )
@mielikki samozrejme ze 99,9 ku 0.01. ale neviem do akej miery sledujes sport ci napriklad ti nieco hovoria mena ako messi, ronaldo, crosby, federer, klitchko.. to su jedny z milionov vo svojom obore.. tak tak isto my chces povedat ze neexistuje jeden z miliona co si sadne a bude pisat stovky hodin(nie naraz samozrejme) ale hned prve dielo bude super? proste clovek z talentom 1 z miliona?
@kuvincik tak k Cthulhu som sa ešte nedostala @hadimistr ak si si nevšimol, ja to nevylučujem, len vravím, že je to veľmi zriedkavé
takže samozrejme budem skôr predpokladať, že ona nie je tá ojedinelá výnimka
(a povedať mi, nie povedať my)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aztécke? prehrab sa v knižkách/wiki s podobnou tematikou a inšpiruj sa
alebo sprav niečo ako qjlkjclqd či podobný útok na klávesnicu a popchaj tam pár samohlások.
artefuckt Faktničnepíšsernato
@kuvincik neviem, teraz čírou náhodou mám Lovecrafta rozčítaného a nič takéto som nepobadala
ale vieš ako, keď si vezmeš také aztécke slovo ako quetzalcoatl tak to môj popis celkom spĺňa
a k tomu Lovecraftovi: niektoré tie slová, ako sám povedal, sú ľudskou rasou nevysloviteľné (viď napr. Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn to som sa učila naspamäť, pretože som o ňom mala referát na angline )
toto su realne nazvy azteckych miest, skus nieco skomolit alebo pospajat.
aztekartkefakt
@hadimistr ak si si nevšimol, ja to nevylučujem, len vravím, že je to veľmi zriedkavé
takže samozrejme budem skôr predpokladať, že ona nie je tá ojedinelá výnimka
(a povedať mi, nie povedať my)